Zanimljivi oglasi
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Re: Zanimljivi oglasi
Mislim da je dugo na oglasima, mnogo trazi.
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
Slazem se,pre FL je auto celina ali celina koja mene bas ne odusevljava. Prednji deo na FL mu je prelep,iako nije u skladu sa zadnjim. Meni je zanimljivo da i kod 159 zadnji deo zaostaje za prednjim koji je odlican. A onda naprave djulijetu,koja pozadi dere a napred je mutava. Nikako da se usaglaseKuzmanovic napisao:Starac je lepo rekao, prednji deo FL-a ne prati ostatak automobila koji je u nekom blagom retro fazonu da tako kazem.
Inace koncept Brera je nastao 2004. godine i tada je imao tri zasebna fara kao sto ima i 159.
@mod team, mozda da prebacite sve ovo u Alfinu temu?
Ne slažem se za 159. Itekako je zadnji kraj u skladu sa prednjim. Nije toliko očigledno kao kod prednjih farova, ali zadnja svetla su isto nekoliko namrštenih krugova.
Sklad se najbolje vidi ako se dugo voziš pored neke 9tke danju, skulptura na putu, pogotovo na dobrim točkovima i spuštena.
Tapatalk
Sklad se najbolje vidi ako se dugo voziš pored neke 9tke danju, skulptura na putu, pogotovo na dobrim točkovima i spuštena.
Tapatalk
Danko ima bas lepu 159

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ja ga ne vidim a stalno gledam pavlovu alfu. Lep je zadnji kraj,ali nekako mlaknidza napisao:Ne slažem se za 159. Itekako je zadnji kraj u skladu sa prednjim. Nije toliko očigledno kao kod prednjih farova, ali zadnja svetla su isto nekoliko namrštenih krugova.
Tapatalk
Prva asocijacija mi je ovo

Meni je fabricka TI lepsa od ove. Lepsa mi fabricka felna, a ovaj spojler je zasu.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
slazem se sa Markonijem, lepa je i ova Alfa ali TI je TI 

Ova TI je na oglasu oduvek, otprilike. Očigledno se čoveku ne prodaje auto.
Tapatalk
Tapatalk
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Zapravo nije, cena je čak veoma dobra, ali očigledno je da je to kupcu ovde previše - ili auto ima neku kvaku.
Najjeftinija TI koju sam ikad video kod nas na oglasu je bila bela karavanka sa Ledina koja je otišla za ~10k.
Najjeftinija TI koju sam ikad video kod nas na oglasu je bila bela karavanka sa Ledina koja je otišla za ~10k.
Šta je vama, za te pare ima da se uzme http://www.polovniautomobili.com/putnic ... en-phaeton
Istina.
Mada bih imao subjektivan utisak da bi takav auto polovan uzeo najpre neki kompleksaš.
Sa ovim ići na skijanje na drugi kraj sveta je sigurno prajsles.
Mada bih imao subjektivan utisak da bi takav auto polovan uzeo najpre neki kompleksaš.

Je bi ga uz'o prvi, pa me zovite kako hoćete.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Veljo, za te pare imas ovo
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... -cayenne-s
Sent from my iPhone using Tapatalk
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... -cayenne-s
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!