Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
Nije TDI, tj moraju da se menjaju svećice 

Taj phaeton vozis 5 godina das pola njegove vrednosti samo na registraciju. A sto se tice cene za 159 iskreno malo je jaca.
Štos je što nije baš uporediva sa prosečnom 159 na ulicama. Ovakav auto se teško prodaje samo kod nas. Preko su takođe cenjene.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Najvise potcenjen auto najvise klase kupuju kompleksasi, e ovo stvarno prvi put cujem 
Послато са GT-N7100

Послато са GT-N7100
Mene fascinira to etiketiranje u Srba. Od povoda, pa do kriterijuma 

Sad nije, ali bio je jedno vreme 13k ili cak i jace.nidza napisao:Zapravo nije, cena je čak veoma dobra
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Nevezano za Phaetona, često se dešava da kod nas potcenjena kola kupuju kompleksaši jer ne mogu da dohvate ono što žele, pa im ovo dođe kao neki privremeni supstitut dok ne dođu do love za ono što žele.Ivan napisao:Najvise potcenjen auto najvise klase kupuju kompleksasi, e ovo stvarno prvi put cujem
Послато са GT-N7100
Može li neko da mi kaže kako se na osnovu kola koja vozi, prepoznaje kompleksaš kod nas i koji se kompleksi računaju.
Batalite komplekse, to je tema za beskonačno prepucavanje jer se pola foruma oseti prozvanim.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Dovoljno da vidim napisano kompijuter da mi bude jasno koja teleća glava je u pitanju.
Ograđujem se ponovo ako sam bio nejasan, samo takav utisak na mene ostavlja - nemam pojma ništa o autu da bi to uopšte bila tačna ocena.Ivan napisao:Najvise potcenjen auto najvise klase kupuju kompleksasi, e ovo stvarno prvi put cujem
Послато са GT-N7100

Nikako van konteksta. Promenite temu, nebitno skroz.Velja napisao:Može li neko da mi kaže kako se na osnovu kola koja vozi, prepoznaje kompleksaš kod nas i koji se kompleksi računaju.
edit:
nerealno jeftin auto, pazi kad sam se zainteresovao.
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... geNumber=1
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
@starac jel onda kod nas i alfe mahom voze kompleksasi, posto su realno potcenjene, a npr. polovan ekvivalentan 320d je duplo skuplji.
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
Pa alfa nije potcenjena to joj je realna cena