Zanimljivi oglasi
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Zanimljivi oglasi
@Ivan
Ima ih dosta i među vlasnicima Alfi...ne bih rekao da je "mahom", ali ih ima sve više.
Ima ih dosta i među vlasnicima Alfi...ne bih rekao da je "mahom", ali ih ima sve više.
Svakom ko ima nešto lepo, vredno i što privlači pažnju može da dobije etiketu kompleksaša. Bilo to odelo, žena, kuća, auto, sat, telefon...
Ali 'ajmo o kolima, pošto smo na ovom forumu.
Kao što Ivan kaže, zašto neko ko hoće da vozi brži, veći, opremljeniji, jači, prohodniji, lepši auto , a ne kupi ga novog u salonu za punu cenu, mora da je kompleksaš
Kao što Ivan kaže, zašto neko ko hoće da vozi brži, veći, opremljeniji, jači, prohodniji, lepši auto , a ne kupi ga novog u salonu za punu cenu, mora da je kompleksaš

Za mene je kompleksaš onaj koji po svaku cenu hoće da vozi dobar auto, pa makar to značilo ćelave gume i najjeftiniji delovi.
Onaj ko kupi Phateona za 10k evra a kuka na skupu registraciju i održavanje, jeste kompleksaš jer se pružio više od svojih mogućnosti.
Zajebite te priče "voli čovek".
Zajebite te priče "voli čovek".
- starac vujadin
Ako je tvoj post na konto mog pisanja, ja "etiketu" kompleksaša mogu da dam samo nekome koga poznajem u nekoj meri, a ne samo zato što vozi neki auto.Velja napisao:Svakom ko ima nešto lepo, vredno i što privlači pažnju može da dobije etiketu kompleksaša. Bilo to odelo, žena, kuća, auto, sat, telefon...
Svi mi imamo nedosanjane snove, ali nisu svi kompleksaši.
Iz raznih kompleksa se kupuju kola, kao i druge stvari. Svi imaju neki kompleks u nekoj meri.
Neko ce da kupi x5 da bi bio zajebaniji, neko ce da kupi ficu da bi izgledao urbanije, neko da kupi fiata i ako moze bolje, da bi ispao skroman.
Meni je glupost kada neko kupuje auto, da bi ga definisao kao takvog i takvog.
Sent from my Sony
Neko ce da kupi x5 da bi bio zajebaniji, neko ce da kupi ficu da bi izgledao urbanije, neko da kupi fiata i ako moze bolje, da bi ispao skroman.
Meni je glupost kada neko kupuje auto, da bi ga definisao kao takvog i takvog.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Evo ja se nudim za primer, pa me trtite...
Da mi treba veliki auto, da imam dvorište/garažu i da imam para da ga normalno/osnovno održavam, ja bi kupio ovog Phateona.
Da mi treba veliki auto, da imam dvorište/garažu i da imam para da ga normalno/osnovno održavam, ja bi kupio ovog Phateona.
Slazem se sa Vujadinom, ne treba etiketirati nekoga koga ne poznajes.
Ok, ima nekih ociglednih primera, ali u sustini se ne moze jasno reci da je neko kompleksas, samo zato sto vozi neki automobil, pa i na neki nacin koji ne zadovoljava tudje standarde.
Sent from my Sony
Ok, ima nekih ociglednih primera, ali u sustini se ne moze jasno reci da je neko kompleksas, samo zato sto vozi neki automobil, pa i na neki nacin koji ne zadovoljava tudje standarde.
Sent from my Sony
Poslednja izmena od Xepoj87 u 07 Jul 2015, 14:46, izmenjeno 1 put ukupno.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Dobar auto je relativan pojam. Besan npr. je mnogo egzaktniji, iako nedovoljno precizan.Mr.Rotor napisao:Za mene je kompleksaš onaj koji po svaku cenu hoće da vozi dobar auto, pa makar to značilo ćelave gume i najjeftiniji delovi.
Polovan A8 sa najjeftinijim delovima i ćelavim gumama nije čak ni dobar auto, makar bio osam puta Audi.
Svi su razumeli šta sam hteo da kažem.
A8 je A8. Malo njih vidi loše delove i ćelave gume.
A8 je A8. Malo njih vidi loše delove i ćelave gume.
Ali on ima quattro, sta ce mu nove gume, sa celavim je izjednacen sa drugim smrtnickim kolima, kao Bmw recimo 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Dobro ne mora da bude Audi, uzmimo npr BMW 7. 

- starac vujadin
Starija kola više klasa su u Srbiji mahom loše održavana...loše gume, rade se minimalni servisi s najjeftinijim delovima, ljudi ih voze između dva servisna intervala dok ne dođe vreme da nešto mora da se uloži, pa ih uvaljuju sledećem i tako se nastavlja vrteška, a auto pati. Ima ih dosta koji se cakle i mirišu...na prvi pogled sve super jer se radi o kvalitetnim kolima koja spolja ne odaju loš utisak, a suštinski su kante.