Kao drugo, iskuliraj sa "javim patrolama da ga zaustavljaju" i "saljem IJP na gajbu", sama insinuacija da si to u mogucnosti da uradis al kao neces i da ti uopste pada na pamet ti ne ide u prilog - pristojan si momak (za jednog pandura

H4wkeye napisao:@Rakhile dobar savet, u pravu si i zahvaljujem na svemu.![]()
Verovatno ja ne vidim stvari toliko jasno jer imam takva osecanja prema njoj ali ljudi okolo vide.
@Maxer Vidis o tome nisam razmisljao. Iako sam joj ponudio pomoc vise puta, i da sam pricam sa njim ili bilo sta, ona nije htela. Ja sam prvo mislio da se plasi ili ne znam sta, ali sad kad procitam sta si napisao to ima smisla. Moguce je da jednostavno nece da ja to resim jer nije spremna da ga otera.
@Vladapetr Popricacu sa njom sutra, ali kratko. Ona ocigledno ne zna sta zeli, i nece pomoc tako da koliko god ja hteo da popravim stvar, ipak cu morati da poslusam tvoj i savet svih ostalih na forumu i da kazem dovidjenja. Koliko god ja hteo da idem dalje ako ona nece samo cu sebe da kidam bezveze i da ludim. Ovako bolje da iskuliram, izguram taj neki period kad se osecas kao shit i sta je tu je
I jos jedna stvar koja me je zbunila. Kada mi je poslala poruku u petak da hoce da bude sama i to, ja nenajavljen banuo u subotu na posao. Popricao malo sa njom, objasnio nesto, ponudio pomoc i ona se opustila i sve normalno. Raspricala se samnom, maltene mi se nije bacila u zagrljaj. Sutradan pricali telefonom isto sve odlicno. Dogovorili da se vidimo i to. I onda juce ja odem do nje ona opet sva smorena, kao da se vidimo danas i danas me opet ispali za vidjanje nego posalje SMS da ne zeli vise da se vidja i to. Ja tu nista ne kontam.