Laki021 napisao:Kakve veze ima da li je auto napucan ili ne?
Pa ja se u tom delu koji si pisao u predhodnom postu apsolutno slazem sa tobom.
Ja prvi smatram da jedan Audi bez Quattro pogona i bez adekvatne opreme, motorizacije, menjaca i ogibljenja (zavisno od klase) jednostavno nije pravi predstavnik ni svoje klase ni brenda koji predstavlja.
Ali isto tako cu reci i za BMW i za Mercedes.
Ti mozes reci da je npr. klot A4 isto sto i VW ili Skoda, ja ipak ne bi isao tako daleko posto dobro znam razliku ali se potpuno slazem da veze nema sa onim sto bi pravi Audi trebao da predstavlja.
A isto tako kad vidim klot C klasu ili E klasu ili BMW 3 ili 5... sa manuelnim menjacima, bez koze, sa halogenim svetlima, bez digitalne klime, bez velikog centralnog displeja i borda u boji........ isto prokomentarisem da to veze nema sa "pravim" Mercom ili BMW-om i onim sto bi oni trebali da predstavljaju.
Ali ako posmatramo sve verzije klot, svi su mi jednako odbojni, nije mi tu niko bolji ili losiji, svi su mi losi da tako kazem.
A opet ako gledamo ozbiljnije opremljene modele, onda dolazimo do zakljucka da su razlike mizerne i da apsolutno niko nema cvrstu prednost vec su razlike u nijansama, svako ima neke svoje prednosti i mane....