Dobro veče
Re: Dobro veče
U garazi od zgrade...
Rezigniran sam takvim bahatim ponasanjem pojedinaca.
Tapatalk post
Rezigniran sam takvim bahatim ponasanjem pojedinaca.
Tapatalk post
Razumem te, meni su gomilu puta parkirali ispred garaze tako da ne mogu da izadjem a na poslu skoro svakodnevno neko parkira ispred ulaza u garazu/dvoriste na 5 minuta i blokira ulaz sa 40 automobila.
Jel ima sanse da je slucajno? ZNas auto iz kraja?nixa napisao:Veceras mi se neki bolid parkirao na moje garazno mesto.
Da li neko zna koja su moja prava? Sta mi je ciniti?
Prvi put bih ga kulturno zamolio, drugi put bih zvao nekoga sa dzipom i okrenuo bih ga negde popreko u garazi, da za 16 dana ne moze da ga istera, i ispustio sve 4 gume.
Poznat mi je auto iz kraja, ali u garazi ga nisam video nikada...
Ovaj put je kulturno upozoren, sledeci put nece biti prijatno...
Tapatalk post
Tapatalk post
- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Na koji način si ga upozorio?
Mogu da ti kazem da se čudiš normalnim stvarima. Ovo je Srbija. Kad se parkiraš, osnovno je da pogledaš da si nešto ili nekoga blokirao, tipa da ne moze da izadje iz garaze ili na neki drugi način nekoga ugrozio svojim parkiranjem. A nešto nisam primetio da ljudi obračaju pažnju na to. Primetio sam u većini slučajeva da je ljudima bitno samo da se parkiraju, a ostalo o čemu sam pisao je nebitno.
Mogu da ti kazem da se čudiš normalnim stvarima. Ovo je Srbija. Kad se parkiraš, osnovno je da pogledaš da si nešto ili nekoga blokirao, tipa da ne moze da izadje iz garaze ili na neki drugi način nekoga ugrozio svojim parkiranjem. A nešto nisam primetio da ljudi obračaju pažnju na to. Primetio sam u većini slučajeva da je ljudima bitno samo da se parkiraju, a ostalo o čemu sam pisao je nebitno.
Mi smo imali lika iz kraja koji se parkirao na ulaznu rampu garaze. Vise se ne parkiranixa napisao:Poznat mi je auto iz kraja, ali u garazi ga nisam video nikada...
Tapatalk post

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Dobro vece. Bio do SD-a do nekih drugara isli da jedemo naravno. Dosao na kasu da platim i kazem onoj devojci izvini jel moze ovo da plati Ministarstvo Unutrasnjih Poslova, nemam ja kod sebe
Ona pogleda zbunjeno i kaze pa moze. Kakava sam stoka
Ipak sam platio. 
Inace dok smo sedeli tu i jeli, na radiju ladno pocnije ova pesma

Inace dok smo sedeli tu i jeli, na radiju ladno pocnije ova pesma
Proganja me jbt, ne mogu ni u SD da pobegnemstefanan napisao:Muzika u pozadini![]()
https://www.youtube.com/watch?v=E31bcPr2gr8

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Jutro
kafica, doručak pa na Balaton, produženi vikend može da počne 
Sent from my LG-P880 using Tapatalk

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Jutros u 6:45 je već bio izašao.TDI napisao:Na koji način si ga upozorio?
Upozoren(a) je porukom, nadam se da se više neće ponavljati... Razmišljam da ugradim stubic, nije skupo...
Voleo bih ukoliko se ikako moguće da ne ulazim u rat... Otkud znam kakva budala je u pitanju, ako krenemo da pravimo štetu jedan drugome, nigde nećemo završiti. Samo ne mogu da shvatim slobodu da uđeš nekome u garažu tek onako, pa makar i bila otvorena vrata.NexT napisao:Mi smo imali lika iz kraja koji se parkirao na ulaznu rampu garaze. Vise se ne parkiranixa napisao:Poznat mi je auto iz kraja, ali u garazi ga nisam video nikada...
Tapatalk post
Možda se svakako ne bi nikad vratio nazad, ko zna koji je povod za to parkiranje. Možda je žena sela prvi put da vozi mužev auto i blage veze nema da parking mesta nisu zajednička, nego se plaćaju. Lupam sad.
Meni se jednom neko parkirao na moje mesto. Nisam mogao da pronađem ko je, niti su znali čuvari. Ujutru je otišao i nikad se nije vratio. 'bem ga, možda samo bahat, možda ga muka neka naterala, ko zna... <-- zajednička garaža u bloku 23 je ogromna, oko 400 automobila je parkirano ispod u jednoj od dve velike, a ima i dve male garaže. Sve imaju čuvare.
Meni se jednom neko parkirao na moje mesto. Nisam mogao da pronađem ko je, niti su znali čuvari. Ujutru je otišao i nikad se nije vratio. 'bem ga, možda samo bahat, možda ga muka neka naterala, ko zna... <-- zajednička garaža u bloku 23 je ogromna, oko 400 automobila je parkirano ispod u jednoj od dve velike, a ima i dve male garaže. Sve imaju čuvare.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ja kod matoraca u zgradi jako retko koristim podzemnu garažu iako je napolju totalni haos za parking u toku radnog vremena. Prvi komšija mi daje daljinski od ulaza da uđem kad god treba i njegovo parking mesto.koje je uglavnom prazno jer ima i garažu. I mogao bi faktički uvek da uđem u garažu i parkiram na njegovo mesto ali to sam samo jednom uradio. I još jednom ili dva puta samo ušao kroz garažu da bi iskoristio lift, kad mi treba. Inače nikad ne tražim nego kružim okolo da ubodem neko prazno mesto. Ući u tuđu garažu i stati na tuđe mesto je težak bezobrazluk. Drugo je ako neko ko tu živi kaže da staneš slobodno jer to mesto niko ne koristi. Što ovde očigledno nije slučaj.
From HTC wia TT
From HTC wia TT
Posetite www.garaza.rs !
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Nixa to je normalna stvar, ja kad sam kod kuma uvek udjem na parking koji je za stanare zgrade, srecom je na prvom spratu i vidimo kad neko dolazi pa uvek uredno pitam da li treba da se pomerim. Dok sa druge strane drugar na vracaru muci muku sa nekim likom koji redovno zagradjuje njegova dva parking mesta, pa podstanarka koja tu zivi ima pravu psihicku torturu svaki put kad zamoli da ovaj pomeri auto. A pritom nema pravo da se parkira u garazi jer uposte nije platio nijedno garazno mesto. Svakavih slucajeva ima. Uglavnom za prvi put bez opomene ili samo opomena je dovoljna