Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od Xepoj87 »

Koje si ti Branjo godiste?

Mislim da se dosta pausalno prica o ljudima o kojima se nista ne zna.
Niti bi Aca trebao da prica da je lik jebac keve menadzerizma, jer on nije strucan to da oceni, osim da poberuje u tudju pricu, niti ostali o njemu treba da daju ocene, jer ni oni nisu strucni, barem.ovi koji su ocenjivali, niti covek kontrolise GSP sam valjda.
Svakoj firmi treba vremena da se oporavi, a drzavnoj puta pet, iz, nadam se, svima dobro poznatih razloga.
Drugo, mozda je neko dobar menadzer, ali govno kao covek, spreman na svasta zarad licne dobiti...
Toliko uglova i scenarija moze biti u pitanju, da svi redom ispadate smesni, sa obe strane price.

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

+1
Korisnikov avatar
branja
Reactions:
Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy

Post od branja »

+1

Pitanje kakava je situacija, zato nisam komentarisao Acu. Pitanje je sta je uticalo na njegov sud i ima potpuno pravo decko na svoje misljenje.

@ Ksepoj: '85.
Slika
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Ih, ja sam `85 gledao Brenu za novu godinu :D
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Heroj, pa nije to bas tako sareno kao sto pricas. Ako se gleda rezultat gleda se samo rezultat. Nije bitno ko je bolja osoba, Djokovic ili Federer. Ni Stiv Dzobs nije bio cvecka, zapravo je bio govno pa cemo se svi sloziti da je jedan od najvecih menadzera/lidera u istoriji. Ne treba ni siriti pricu previse ako sam vec jasno napisao na sta mislim.
ljubitelj
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2012, 21:16

Post od ljubitelj »

Xepoj87 napisao:
Mislim da se dosta pausalno prica o ljudima o kojima se nista ne zna.
Niti bi Aca trebao da prica da je lik jebac keve menadzerizma, jer on nije strucan to da oceni, osim da poberuje u tudju pricu, niti ostali o njemu treba da daju ocene, jer ni oni nisu strucni, barem.ovi koji su ocenjivali, niti covek kontrolise GSP sam valjda.
U pravu si da se pausalno prica, ali ne potpuno. Uvek moze da se prica o svakome na svakoj poziciji ma gde, na osnovi nekih opstih principa. Sa moje tacke posmatranja, ne komentarise se covek kao jedinka nego kao deo sistema, kao princip.
Ned idu zajedno uspesan menadzer i nespesna firma kao odrzivi kontinuitet delovanja.

U zadnja 2 meseca sam imao nekih 8 susreta sa drzavnom administracijom, od toga 7 puta nemam primedbi ni u cemu i osecao sam se kao da sam usluzen u privatnoj firmi a samo 1 put sam natrcao na zaposlenog koji je zasluzio ako ne otkaz onda odmah 30% kaznu od plate da porazmisli zbog cega postoji na radnom mestu.

Neki menadzer je postavio te ljude, po meni dobri menadzeri iako nikoga ne poznajem, u 7 slucajeva su dobro organizovali posao. Nije bitno sto je drzavna sluzba, brzo se vidi kada neko zna i hoce da radi posao i sredi sistem/ firmu .
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

nikaragva napisao:Ih, ja sam `85 gledao Brenu za novu godinu :D

Au kakav vintage hard-core bajo moj! :kezo:
Širim haos!
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Dusan napisao:Voleo bi da Paja ili Uros, kao pravnici prokomentarisu ovu odluku. :) Ne znam kako ne mozes da razgranicis, nije isto ako neko sa tribina upravlja dronom i ako tako nesto uradi igrac (npr. iznese takvu zastavu) ili neko iz strucnog staba. To nije uzeto u obzier jer ne moze albanski tim da odgovara sta radi neko na tribinama. Mi smo domacini i morali smo da obezbedimo uslove. Jasno kao dan.
Hoćeš da kažeš da nikada nisi čuo da neki gostujući tim bude kažnjen zbog ponašanja svojih navijača na gostovanju?
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Sto ste tvrdokorni tako u stavovima, sve stoji: mi smo krivi za losu organizaciju i sto nasedamo svakome na zicer ko majmuni, Albanci su krivi sto su provokatorske dzukele, sud da nam kolektivno popase muda jer su govna izlobirana (vidi im reprezentaciju, pa lol).
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Grujic napisao:Hoćeš da kažeš da nikada nisi čuo da neki gostujući tim bude kažnjen zbog ponašanja svojih navijača na gostovanju?
Jel su na terenu bili Siptari ili nasi navijaci? Razlika je izmedju fizickog napada i provokacije. Treba da priznamo da su nas zajebali, da naucimo lekciju i da sledeci put ne nasedamo. Vrlo jednostavno.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Aman, koji je inicijalni događaj? Šta se prvo dogodilo i šta je inicijalna kapisla? Jel utakmica prvobitno prekinuta zbog upada navijača ili zbog uletanja objekta na teren? I drugo, da je isti scenario samo obrnute uloge, jel bi i kazna bila ista, šta misliš, jel bi zastava velike Srbije bila patriotski simbol? :mrgreen:

A da su nas zajebali jesu, ideja sa dronom za ove svrhe je doživela premijeru na ovoj utakmici i nešto što nikome nije bilo u vidu kao mogućnost.
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Rakhil napisao:(vidi im reprezentaciju, pa lol).
Rastelovace nas u Tirani :(
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Milose, ja pricam o svajcarskoj reprezentaciji gde su sve neki Svajcarski sa cudnim prezimenima
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Ti si samo ljubomoran sto mi nemamo takve sarenolike igrace.I dalje su institucija za nas.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Grujic napisao:Aman, koji je inicijalni događaj? Šta se prvo dogodilo i šta je inicijalna kapisla? Jel utakmica prvobitno prekinuta zbog upada navijača ili zbog uletanja objekta na teren? I drugo, da je isti scenario samo obrnute uloge, jel bi i kazna bila ista, šta misliš, jel bi zastava velike Srbije bila patriotski simbol? :mrgreen:
Inicijalna kapisla? To je provokacija, poenta provokacije je da izazove neku reakciju na suprotnoj strani. Mec ne bi bio prekuinut da navijaci nisu uleteli. Bio bi prekinut, kao sto i jeste, dok dron nije uklonjen. Zamisli situaciju gde te neko verbalno vredja, ti uzmes iznabadas ga i sutra odete na sud. To je nesto najbilze sto mi pada na pamet. Na zalost ne bi bilo isto da su obrnute uloge, ali to je sad vec druga prica.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Odgovori