Letnje gume
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Одг: Letnje gume
Ja se bas lomim da je probam, ali mi nesto po papiru dosta bucna.
Za zimske cu verovatno njih staviti jer sam ih dobio po smesnoj ceni nove, osim ako se ne predomislim pa stavim Dunlop 5d.
Za zimske cu verovatno njih staviti jer sam ih dobio po smesnoj ceni nove, osim ako se ne predomislim pa stavim Dunlop 5d.
Re: Letnje gume
Da li sam ja umislio ili se ipak događa, moje letnje B. Turanza 17" na ovim vrućinama kao da nekad malko ševrdnu po kolotragu i kad ne vozim žustro, mislim na manje/pliće kolotrage. Ok, do nekle je normalno, samo nisu mi tih par kolotraga delovali dovoljno duboki za tako nešto
===========
Lumia 1520 & TT
===========
Lumia 1520 & TT
Presao 5000 sa Nokian Line i mogu reci da je guma super. Pre njih terao T1R i mogu reci da nokian ne zaostaje po performansama, nema cega da se stidi i od mene moze samo preporuku da dobije- nisam primetio da je bucna. Jedino bih je menjao ako bih zeleo da probam nesto drugo. Inace dimenzija 205 55 16 po ceni od 8000 din/kom , dakle i cenom veoma privlacna. Pozdrav
- dag81
- Kontakt:
Po ceni ke kao Dunlop BR to me i lomi.
Ivan, tvrde su Tueanzze pa nine ni cudo sto vuku u kolotrazima.znam po zkidanju, kao ROF gumu da skidam koliko je tvrd bok i generalno cela guma.
Ivan, tvrde su Tueanzze pa nine ni cudo sto vuku u kolotrazima.znam po zkidanju, kao ROF gumu da skidam koliko je tvrd bok i generalno cela guma.
Pravljenje su u Rusiji, Petrovgradu tako da se ne iznenadis.
- dag81
- Kontakt:
Ma znam, imam ih na stanju.
Ali za 7000 bi uzeo sigurno nokian, a?dag81 napisao:Po ceni ke kao Dunlop BR to me i lomi.

Znam priču, zato me i brine...dag81 napisao:Po ceni ke kao Dunlop BR to me i lomi.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Iz hrvatskog Auto Kluba. Zanimljivo da policija gleda dimenziju pneumatika i da to piše u saobraćajnoj.

From HTC wia TT

From HTC wia TT
Posetite www.garaza.rs !
Ima u DE i CH dozvolama.
TT
TT
- dag81
- Kontakt:
Meni ne pada na pamet ni jedan auto koji nosi tu dim, u toj dim je C guma.
205 65 15 i 205 60 16 nosi Fluence i neki Megane-i.
Tapatalk Post
Tapatalk Post
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Kolika je to gumetina, uplašim se svaki put kad vidim bratov auto pored mog 

Koja je to glupost, znam za jednog alfistu iz Hrvatske koji je morao da ide dal na atest jer je stavio 18ice na gtv, a ta dimenzija nije fabricki isla na taj auto.