Tapatalk
Za Toyotu izgleda još nije normalno, Avensis nema izduve pozadi na sredini. Možda će ovaj najnoviji imati, nisam zagledao slike enterijera.starac vujadin napisao:To je i postalo normalno, hvala Bogu, ali tek sada dok je kod nekih bilo normalno pre 20 godina.
Taj srednji nikad vozač ne usmeri na sebe, nego pozadi negde.Ji 4Tze napisao:Preusmerite izlazne klapne na konzolne otvore, hladan vazduh od skroz bočnih ide pored prozora a srednje kroz sredinu, što više.
Ne, nego na svim normalnim kolima koja imaju sve neophodne otvore i dobru automatsku klimu, hlađenje nikad ne duva na noge, bez izuzetka. Može ručno da se namesti, ali autmatski neće nikad duvati na noge ni na šoferku.Ji 4Tze napisao:Možda ne duva kod tebe ako imaš neki Alfin feature aktiviran
Naravno, kod mene hlađenje ide iz konzole, nikad na noge.nidza napisao:Ne, nego na svim normalnim kolima koja imaju sve neophodne otvore i dobru automatsku klimu, hlađenje nikad ne duva na noge, bez izuzetka. Može ručno da se namesti, ali autmatski neće nikad duvati na noge ni na šoferku.Ji 4Tze napisao:Možda ne duva kod tebe ako imaš neki Alfin feature aktiviran
U neku ruku logično i sasvim u skladu sa zakonima fizike.Svakako će hladan vauduh da završi na nogama, a vreo oko glave.
Naravno da može, samo primetno lošije nego da ima ubacivanje svežeg vazduha u nekoj višoj tački.Ji 4Tze napisao: Ali to da zadnji deo auta ne može da se ohladi bez tih duvaljki u srednjem mostu je bulshit.
O tome pričam.Markoni napisao:Ja imam problem da rashladim Alteu pozadi kada je napolju velika vrucina. Nema duvaljke pozadi, i jedino resenje je da smanjim temperaturu i da ventilator radi kao blesav ceo put. Na Golfu milina, rashladi za cas.
Slicno je kod mene na 940 samo je resetka uz A i C stub posto je karavan pa da moze da dobaci i do D stuba. Pogotovu je zimi odlicno da brzo osusi stakla.Ralee napisao:Ja sam prvu put video dok sam se vozio u volvou c60, odlicno vrsi posao.