Grčka
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Re: Grčka
Malopre mi Grkinja potvrdila rezervaciju, prošla uplata. Radi se o ovom smeštaju:
http://www.skionirooms.gr/
Apartman za 10 dana u periodu 2-12.8. je 350e, što mislim da je više nego povoljno.
Takodje bih sa slika rekao da je ovo prvi ili drugi komšija Alexandrosu o kojem smo pričali na prošlim stranama.
E sad, ulazak u apartman je u 14h što mi je ubedljivo najgori mogući termin. Da bih stigao u cugu treba da krenem oko 4 ujutro što ne dolazi u obzir, tad obično ležem da spavam. Najradije bih da putujem noću i zbog deteta, prespavaće veći deo.
Gde bih onda mogao da odmorim, prespavam jedno veče? Nešto u Makedoniji sa obezbedjenim parkingom, da ne moram da vadim stvari i skidam kofer?
http://www.skionirooms.gr/
Apartman za 10 dana u periodu 2-12.8. je 350e, što mislim da je više nego povoljno.
Takodje bih sa slika rekao da je ovo prvi ili drugi komšija Alexandrosu o kojem smo pričali na prošlim stranama.
E sad, ulazak u apartman je u 14h što mi je ubedljivo najgori mogući termin. Da bih stigao u cugu treba da krenem oko 4 ujutro što ne dolazi u obzir, tad obično ležem da spavam. Najradije bih da putujem noću i zbog deteta, prespavaće veći deo.
Gde bih onda mogao da odmorim, prespavam jedno veče? Nešto u Makedoniji sa obezbedjenim parkingom, da ne moram da vadim stvari i skidam kofer?
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- Cp6uH
- Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
- Garaža: Toyota Corolla TSn
- Kontakt:
Probaj da nađeš nekog ko ima ugovor sa zdravstvenom ustanovom tamo gde ideš, jer u protivnom moraš da platiš i posle ti refundiraju. Imao sam iskustvo sa Generaliem i isplatili su sve po kursu tako da sam izbuio dinar na ponovnoj konverziji iz Dinara u €. Samo obavezno moraš da ih kontaktiraš šta god da ti zatreba.Puzo81 napisao:Preporuka za putno osiguranje (ako se desi ne daj Boze nesto da nema ucesca, placanja lekova odmah pa posle da cekam refund u Srb)?
doVla,
jes vala smor check in u 14h, totalno mi muti planove putovanja.
Mi smo 99% odlucili da cemo spavati u Vranju, neki motel blizu AP. Mogu okaciti link kad budem pri kompu. Nije puno kesa, a pristojno izgleda za prespavati.
Sent from my Telenor_Smart using Tapatalk 2
jes vala smor check in u 14h, totalno mi muti planove putovanja.
Mi smo 99% odlucili da cemo spavati u Vranju, neki motel blizu AP. Mogu okaciti link kad budem pri kompu. Nije puno kesa, a pristojno izgleda za prespavati.
Sent from my Telenor_Smart using Tapatalk 2
- Vladapetr
Meni Vranje ne igra, baš nikako. Imam tamo gomilu familije, ako bih spavao u nekom hotelu a ne kod nekog od njih - ne bi mi to oprostili.
Ako budem ostao da spavam kod nekog od njih - ovi drugi mi ne bi oprostili, jer medju sobom i nisu baš u ljubavi
Ako budem ostao da spavam kod nekog od njih - ovi drugi mi ne bi oprostili, jer medju sobom i nisu baš u ljubavi

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Pa nema nešto dugo, 140km od Soluna.
Kreneš uveče pa pre smeštaja bleja na plaži, milina.
Mislim da bi moji svi bili najsrećniji da mogu prvo da se valjaju po plaži a tek posle u smeštaj
Kreneš uveče pa pre smeštaja bleja na plaži, milina.
Mislim da bi moji svi bili najsrećniji da mogu prvo da se valjaju po plaži a tek posle u smeštaj

Boringly average, but also perfect for school run mums
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
@Vladapetr
Pominjali smo već ovde, Dan Dar u Dojranu je povoljno i korektno prenoćište. Možeš i u Romantici ali je skuplje. Oba imaju svoj parking. Imaš i hotel Ramada pred samu granicu sa Grčkom ali je on kao ozbiljan hotel i odgovarajuće skup.
Pominjali smo već ovde, Dan Dar u Dojranu je povoljno i korektno prenoćište. Možeš i u Romantici ali je skuplje. Oba imaju svoj parking. Imaš i hotel Ramada pred samu granicu sa Grčkom ali je on kao ozbiljan hotel i odgovarajuće skup.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Dobro, to već zavisi od njihove organizacije, ali nama takve stvari nisu bile problem.
Žena s bebcom bleji na plaži dok ja sredim ostatak, pa obično je tako..
ima neki kazino pred GR granicom, stalno mi pričaju da je ok mesto za odmoriti.
Žena s bebcom bleji na plaži dok ja sredim ostatak, pa obično je tako..
ima neki kazino pred GR granicom, stalno mi pričaju da je ok mesto za odmoriti.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Pitanje : Jel mislite da cu putovanjem radnim danom izbeci guzve ? Planiram da krenem u ponedeljak 27og, a razmisljam da li mogu da krenem u subotu mozda 25og i da tako imam 2 dana vise na moru, ali se plasim ogromnih guzva u subotu i nedelju na putu
Ja krećem u petak i spavam u Solunu. Ne žurim nigde...laynee napisao:Pitanje : Jel mislite da cu putovanjem radnim danom izbeci guzve ? Planiram da krenem u ponedeljak 27og, a razmisljam da li mogu da krenem u subotu mozda 25og i da tako imam 2 dana vise na moru, ali se plasim ogromnih guzva u subotu i nedelju na putu
- grujicd
To je Ramada. Dobar je hotel, ima fin bazen, igraonicu za decu, u sobi te dočeka tanjir sa voćem, mislim da ima i kuglana. Obično je jeftiniji preko radne nedelje nego vikendom, jer tad grci dolaze na kockanje.Ji 4Tze napisao:ima neki kazino pred GR granicom, stalno mi pričaju da je ok mesto za odmoriti.
- Vladapetr
Hvala za preporuke, Dan-Dar deluje baš dobro a dobio sam i link za Mrzence. Poslao sam upit da vidim imaju li šta slobodno, sa tim da bih u Dan-Daru ostao dan duže, malo da overimo bazen

Neizvodljivo, radi se o 3 porodice od kojih jedna ne može očima da se vidi sa ove dve (i obratno) a ni ove dve se među sobom baš ne mirišu ali su zvanično dobre. Toliko se ne vole da ne mogu da sede u istoj prostoriji, provereno više putaPaja napisao:Vlado spavaj kod jednih u odlasku, a kod drugih u povratku.

- grujicd
Nema potrebe da ostaješ ceo dodatni dan u Dan Dar, smorićeš se. Bazen overiš popodne ili ujutro, imaš dovoljno vremena. Viamichelin mi kaže da je odatle do tvog smeštaja manje od 4 sata.