Rakhile,
Nivo diskusuje na ovom forumu (ne znam na koliko foruma si još clan, pa da mozeš da uporediš), je na extra-vrhunskom nivou u odnosu na druge. Bilo je ovde i veoma ,,ostrih,, rasprava i ljudi su razgovarali na ivici normalnog, tek pomalo prelazili na lični nivo (sto ne smatram da ne bi trebalo da bude način komunikacije na forumu). A kada tome dodaš cinjenicu koliko administracija ne radi svoj posao, mozeš biti prezadovoljan. Ovde ljudi koliko-toliko vode računa sta pišu i kako se jedni drugima obraćaju i imaju neki nivo internet-kulture, ako mogu tako da je nazovem. A na drugim forumima imaš adminsitracije koje posao rade uz pesmu ,,Milicija trenira srogoću,, , a nivo komunikacije je...pa tu nedge na nivou...7.,8. razred osnovne...maksimalno prva godina srednje.
Sada se npr. pise o nečemu i uleti neki Djoka koji kaze nekome da mu način pisanja nije dobar. I sada je to bitnije od sustine o kojoj se konverzacija vodi. Bitno je da razumeš ono sto je napisao, a da li je neko pise drugacijim stilom od tebe ili je nedge pogresio slovo, nije stavio tacku,...u tom trenutku nije bitno da bi se taj neko provocirao time. U redu da pise na jeziku koji ne razumeš i koji nije zvanican na ovom forumu, pa da ga opomeneš, sve drugo nije opravdano.
Lecitelje kompleksa i frustracija imas na svakom forumu ovog tipa, imaš i na ovom. Takvi forumi su jednostavno plodno tlo za te stvari i to ne mozeš da iskoreniš.
I meni ide na onu stvar to kada napišeš nešto i dodje neki Pera koji se iz nekog razloga ne slaze sa tobom, pa ,,skoci,, na tebe kao da si mu opsovao celu familuju, samo zato što nema isto misljenje. I onda počne da te psihoanalizira, pa mu se prisije i Djura, pa Zika, Milojko, Zivko....pa pocnu zajedno da rade pomenute radnje, mu.a, valer...

Klasicno lecenje frustracija i kompleksa...To kada se okome petorica na jednog kao lešinari, to mi je..
Nečije psihoanaliziranje, lečenje kompleksa i frustracija je nekima razonoda. Ja i to kapiram.
Mislim da je dovoljno, ako se sa nekim ne slazeš i hoćeš da mu dokažeš da nije u pravu...Da napišeš da mu je misljenje netačno i probaš da izneseš argument koji potvrđuje tvoje misljenje. Naravno ne da bude klasičan srpski argument: To je tako jer sam ja tako rekao i jer sam ja pametan.