Auto perionice - iskustva, preporuke, saveti
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Re: Auto perionice - iskustva, preporuke, saveti
A ove na Eko pumpi kod Pančevca?
Boringly average, but also perfect for school run mums
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Arena je katastrofa sranje, Steko jos i ok, Tosin bunar najbolji od svih koje sam probao, Ledine drze drugo mesto.
Tosin bunar je menjao motore, tj pumpe. Stavljene su duplo jace da se ne bi pregrevale i kvarile, a da mogu da drze pritisak kad rade svi boksovi.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Pisao sam ja u temi dobro vece, bio sam pre neki kod Arene i razocarao se. Nije bilo vode bez kamenca, pa mi ostale bele fleke od kamenca po automobilu. Pored toga im je opet nestalo struje pa je radnik morao da petlja nesto tamo, a o stanju opreme ne treba trositi reci. Ja se tamo ne vracam.
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
Iznenadjujuce su se popravili ovi u aiport cityju.. Ali nije to to i dalje.. Najbolji do sada gde sam ja bio usce..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ovo je neoivanizam 

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
Sad sam prvi put prao auto na tosinom, stvarno je odlicna perionica! sapun bas lepo peni, pritisak fantastican, osmoza dobra(posto nikad ne brisem auto posle pranja, pa se nekad desi da ostanu fleke jer je losa voda). videcemo kakav je vosak tj. koliko traje, ali izgleda kvalitetno.Rakhil napisao:Tosin bunar najbolji od svih koje sam probao, Ledine drze drugo mesto.
na ledine vise necu da idem, skoro sam dva puta bio u istoj nedelji i ubedjen sam da su ubrzali masine, tj. "poeni" su mi se primetno brze trosili.
mozda tripujem, ali mi se svejedno ne isplati vise, kad me samousluzno pranje tamo sad kosta maltene 400din po autu...
bilo fino jer imaju one plasticne magnetne kljuceve pa ne moras da se smaras sa automatom stalno, ali neka hvala, ni tosin mi nije daleko, a sto puta je bolji.
Nije loša nova samouslužna u Krnjači. Prao sam par puta, ima baš dosta šampona i vruća je voda (prethodna samouslužna na Zrenjaninskom putu je uvek imala samo hladnu vodu).
Moram da probam Tošin. Mnogo ga hvalite. Očekujem da operem Alfu sa 1 do 2 žetona. :-DNikolaa napisao:Sad sam prvi put prao auto na tosinom, stvarno je odlicna perionica! sapun bas lepo peni, pritisak fantastican, osmoza dobra(posto nikad ne brisem auto posle pranja, pa se nekad desi da ostanu fleke jer je losa voda). videcemo kakav je vosak tj. koliko traje, ali izgleda kvalitetno.Rakhil napisao:Tosin bunar najbolji od svih koje sam probao, Ledine drze drugo mesto.
na ledine vise necu da idem, skoro sam dva puta bio u istoj nedelji i ubedjen sam da su ubrzali masine, tj. "poeni" su mi se primetno brze trosili.
mozda tripujem, ali mi se svejedno ne isplati vise, kad me samousluzno pranje tamo sad kosta maltene 400din po autu...
bilo fino jer imaju one plasticne magnetne kljuceve pa ne moras da se smaras sa automatom stalno, ali neka hvala, ni tosin mi nije daleko, a sto puta je bolji.
Nisu ubrzali, sa isto žetona perem otkad su otvorili, 3 do 4. Nema nikakve razlike otkad su tamo.
Tapatalk
- Nikolaa
ne znam, dva razlicita dana sam prao i oba puta mi je potrosio vise "sekundi" nego inace...
mozda im se istripovao sistem jer ja koristim magnetni kljuc, a ne zetone...
koliko dobijes poena na ekranu sa jednim zetonom?
tosin bunar - 4 zetona meni, bez voskiranja moze 3 opusteno.
mozda im se istripovao sistem jer ja koristim magnetni kljuc, a ne zetone...
koliko dobijes poena na ekranu sa jednim zetonom?
tosin bunar - 4 zetona meni, bez voskiranja moze 3 opusteno.
90 sekundi.
Za 500 dobijem 11 žetona. Je'l ima bonus i sa ključem?
Tapatalk
Za 500 dobijem 11 žetona. Je'l ima bonus i sa ključem?
Tapatalk
- Nikolaa
1000din = 1200 na ekranu + zeton gratis
s tim sto se to na ekranu trosi dosta sporije, nije 1200 sekundi(ili makar nije bilo ranije)
s tim sto se to na ekranu trosi dosta sporije, nije 1200 sekundi(ili makar nije bilo ranije)