Svaki put kada udjem u ovu temu, ocekujem da vidim da je neko postavio nove slike sa letovanja. Ali nešto ste lenji po tom pitanju.

Što jes, jes - da bar u ovom pesimizmu bar malo budemo optimistični pa da kažemo "bar malo manji tuki".TDI napisao:Pa dobro, ove godine bar uradiše nešto, pa će u najgorem slučaju biti bar malo manji tuki.
Ovogodisnju patrolu je super odradio. Bolje nego onu od pre neku godinu. A što se plaže tiče, ako si bio, ne trebam, ništa da ti pričam. A ako nisi, otićićeš i lično ćeš se uveriti u tu lepotu. Veruj da ti neće biti ni problem, ni teško ni zao što pališ kola zbog odlaska na plažu svaki dan.steva_anya napisao:Uf, ove plaze izgledaju prelepo!!![]()
Sad dok sam guglao Lefkadu pojavio mi se Mirko Alvirko sa patrolom do Lefkade, ova godina.
Vrh je brate, a i voznja do tamo sa takvom limuzinom biće pravo uzivanje. Ja sa mojim passatom nisam osetio put. Dobar i ispravan auto, uglavnom dobar put, putovanje na zeljenu destinaciju...Kombinacija to troje moze biti samo uzivanje.Mr.Rotor napisao:Ja za sedam dana. Jedva čekam. Svi kažu da je prelepo.
Razmišljam da rentiram jedan ATV...