Nije direktno za ovu temu, ali ne znam u koju pametniju da metnem

Elem, ako neko ima problema sa obilnim znojenjem, preporučujem Perspi Guard dezodorans. Pre mesec dana sam na netu slučajno naišao na iskustvo jednog korisnika, pa sam danima nakon toga pretraživao i čitao druga iskustva i mišljenja, na kraju pazario i probao. Posle mesec dana korišćenja mislim da mogu da kažem da je mojim 20-godišnjim mukama došao kraj
Od puberteta sam imao problem sa obilnim znojenjem, bukvalno svaka aktivnost ga je uzrokovala (čak i pisanje)

. Na svu sreću taj se znoj nije osetio ali je u svakom slučaju predstavljao problem jer sam nekada i po 2-3 puta dnevno morao da se presvlačim. Probao sam bukvalno sve anti-perspirante dostupne na tržištu, sa više ili manje uspeha.
Ovo čudo ne znam kako radi to što radi, ali je zaista neverovatno. Ne sadrži alkohol ni aluminium, klinički je testirano, EU je porekla tj. nije neka naša bio-fit medicina. Nanosi se na suvu kožu pred spavanje, i što je najzanimljivije - nakon toga koža nije suva i lepljiva kao posle nanošenja anti-perspranta, nego potpuno ista kao pre nanošenja. Pošto se ne nanosi mnogo niti se koristi svaki dan, nadam se i da se vremenom neće pojaviti neka reakcija niti umanjiti dejstvo. U svakom slučaju, vredi probati