Omiljeni parfem ili toaletna voda
Re: Omiljeni parfem ili toaletna voda
Secam se kao kroz maglu (dakle informacija nije pouzdana) da je rok koriscenja generalno 3 godine a od momenta otvaranja godinu dana, bar za neke parfeme.
Ja sam koristio Armani otvoren 3 godine I bolji je bio na kraju trece godine nego sledeci koji sam kupio koji je bio krs... Kao da su mu upropastili recept iz nekog razloga.
Pre par dana sam dobio na poklon Versace parfem, mirise sjajno, mozda mi je I omiljeni parfem sada.
Sto se tice jeftinih parfema, cene parfem shopa su najnize za original parfeme, ostalo je sve diskutabilno.
Ja sam koristio Armani otvoren 3 godine I bolji je bio na kraju trece godine nego sledeci koji sam kupio koji je bio krs... Kao da su mu upropastili recept iz nekog razloga.
Pre par dana sam dobio na poklon Versace parfem, mirise sjajno, mozda mi je I omiljeni parfem sada.
Sto se tice jeftinih parfema, cene parfem shopa su najnize za original parfeme, ostalo je sve diskutabilno.
Evo predlog i od mene.
Lalique encre noire. Nisam siguran da ga ima kod nas.

Lalique encre noire. Nisam siguran da ga ima kod nas.

- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ma fora je sto ne pise god proizvodnje, vec uvoza, i rok trajanja 3 god, ali od kada?AcaKayak napisao:Secam se kao kroz maglu (dakle informacija nije pouzdana) da je rok koriscenja generalno 3 godine a od momenta otvaranja godinu dana, bar za neke parfeme.

To pise na nasoj deklaraciji, a na samoj kutiji spolja ne vidim nista tog tipa...
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Na našim deklaracijama si dužan da napišeš rok trajanja, čak i onda kada ga ne znaš ili ne postoji. Da li je parfemu stvarno 3 god rok trajanja nisam upućen, ali slobodno se išprcaj da rešimo misteriju 

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- Grujic
- Moderator
Nije parfem, aftershave 
Ima alkohola, tako da bi trebalo da je dugotrajan... Sam miris manje vise, ako oslabi, nego da ne bude da ima neki sastojak koji bajat nine pogodan da ide ba lice

Ima alkohola, tako da bi trebalo da je dugotrajan... Sam miris manje vise, ako oslabi, nego da ne bude da ima neki sastojak koji bajat nine pogodan da ide ba lice

Aha, pa ako ti nije bitan miris nemas frke sigurno.
A I sto se mirisa tice, original parfemi nisam primetio da su mi slabili vremenom. Oni rucno pravljeni, mesani, kako god, tipa D&P ili Bargello jesu slabili vremenom, a kopije jednostavno ni u jednom momentu ne valjaju pa ih ni ne uzimam u obzir.
A I sto se mirisa tice, original parfemi nisam primetio da su mi slabili vremenom. Oni rucno pravljeni, mesani, kako god, tipa D&P ili Bargello jesu slabili vremenom, a kopije jednostavno ni u jednom momentu ne valjaju pa ih ni ne uzimam u obzir.
- Grujic
- Moderator
Meni kako koji, neki su oslabili, neki ne, a svi su iz poznatih radnji, valjda su origi 

Čak i hrana može da se koristi kad prođe "best before" rok. Naravno, ako se nije pokvarila.
Zato negde piše upotrebljivo do, a negde najbolje upotrebiti do ili slično...
- Grujic
- Moderator
Koistim ovaj bajati već neko vreme, sam miris ok, intenzitet nemam pojma, ko ga šiša, nije mi ništa poiskakalo po licu tako da je ok
Uzeću još neki ali ću da vidim koji, da li ove parfem koji su skupi ili ako ima neko predlgo za neke jeftinije a da su ok?

Uzeću još neki ali ću da vidim koji, da li ove parfem koji su skupi ili ako ima neko predlgo za neke jeftinije a da su ok?
Ako misliš na one na tocenje i ekonomik zavisi sta očekuješ, ja sam kupio par da vidim kakvi su i razlikuju se malo, takođe mislim da su manje postojani. Mada mi npr invictus super koristi, jer njega imam original i 90% vremena njega imam na sebi, ovaj ekonomik sam ubacio u kola i stavim ga kad zaboravim kući da stavim i sl. Niko nije izvalio razliku, ja jedino primetim kad su jedan uz drugi.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Uzmes neki Carolina Herrera recimo, ima ih sjajnih a jeftini su
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Narucio juce 2 parfema. Nisam zeleo da uzimam one koje sam vec koristio, pa sam potrazio nesto "neobicnije". Trazio nocne za jesen/zimu.
I moram da priznam, jeste dosta neobicnije u odnosu na ono sto sam do sad koristio, i jedan i drugi su "stara skola".
Body Kouros YSL

Davidoff Zino

---------------------------------------------------------------------
Sl. meseca cu kolekciju obogatiti i sa Bvlgari Man In Black.

I moram da priznam, jeste dosta neobicnije u odnosu na ono sto sam do sad koristio, i jedan i drugi su "stara skola".
Body Kouros YSL

Davidoff Zino

---------------------------------------------------------------------
Sl. meseca cu kolekciju obogatiti i sa Bvlgari Man In Black.

1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline