Preporuke za sve i svašta
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Preporuke za sve i svašta
Tri dana bez hemije i bazenčić već počeo da se pretvara u baru. Alge odmah krenule. Deda ispustio svu vodu, oriban bazen detaljno (6 sati posla sve zajedno, reče!??Saša napisao:Kupio sam pre par dana plastični Intex bazenčić klincima da imaju gde da se rashlade i malo brčkaju dok su na selu kod babe i dede. Prečnika je 3.7 m i dubine 70 cm, staje u njega 5.7 m3 vode. Ima i električnu pumpu sa filterom koja vrti vodu i kao nešto filtrira.

Meni voda potraje celo leto, sa hemijom 
Kada ga prvi put ispustim, ja ga više ne punim. Jedino da naručim cisternu iz vodovoda

Kada ga prvi put ispustim, ja ga više ne punim. Jedino da naručim cisternu iz vodovoda

- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Одг: Preporuke za sve i svašta
@M.m.Probaj da odseces skroz i navijes taj ceo deo u rucku. Naravno ovaj stari deo izvijes, mislim da je levi navoj.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Sasa, bila je radnja sa bazenskom opremomna uglu ulice N. Sajma i B. Cosica.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Snašao se deda pre nego što smo mi došli ponovo na selo, kupio je dva sredstva, neke poveće tablete i granule. Videćemo kako će ići sa tim... 

Da li imate preporuku za nekog servisera za komp u bgu? Sestra refreshovala windows 8, prebacio komp sam na ruski, ne mozemo nikako da ga vratimo na eng.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Одг: Preporuke za sve i svašta
Pokušaću kad završim sa čišćenjem za vikend. Odlična ideja.dag81 napisao:@M.m.Probaj da odseces skroz i navijes taj ceo deo u rucku. Naravno ovaj stari deo izvijes, mislim da je levi navoj.

Širim haos!
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Rale, kako ne može da se vrati?Ralee napisao:Da li imate preporuku za nekog servisera za komp u bgu? Sestra refreshovala windows 8, prebacio komp sam na ruski, ne mozemo nikako da ga vratimo na eng.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Nemam pojma, celo popodne se drndam sa tim, gledao tutorijal na netu, nista se ne poklapa plus sve na ruskom 

To je tri klika. Zadnjih nekoliko dana to stalno radim, na engleski pa japanski, i tako u krug 

Tako je i na tutorijalu, izaberes, skines i instaliras, ali ovde toga nema, probao sam da idem po tome bar po lokaciji na slepo kad vec ne razumem jezik, medjutim sve je rastumbano nije tamo gde treba da bude i jos na ruskom. Sto li ga nisam ucio. 

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Cek , na win8 nije bas tako, ide se u automatic update, pa se tu bira jezik ako se dobro sećam?