Dobro veče
Re: Dobro veče

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Dobro jutro.

- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Juce placena prva kazna za brzu voznju i to u Cro. A taman kazem caletu: Ovde nigde murije.
Prekoracio sam 25km/h, kazna 1000kn, ako se plati odmah 500, i na kraju mi pisao 250, ostavio sam mu 300.
Poslato sa Lumia 925
Prekoracio sam 25km/h, kazna 1000kn, ako se plati odmah 500, i na kraju mi pisao 250, ostavio sam mu 300.
Poslato sa Lumia 925
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Nisam ništa razumeo, pisao ti je 250, a ti ga častio sa 300?branja napisao:Juce placena prva kazna za brzu voznju i to u Cro. A taman kazem caletu: Ovde nigde murije.
Poslato sa Lumia 925

Gde su te uhvatili?
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Castio ga jer izgleda zna starog. Pandur na motoru. Na ulasku u Benkovac, tj Sopot. Pravac, ide znak za prestanak svih zabrana i onda znak za 60, a taman posle izlaska sa autoputa. Jbg, poneo me dobar asfalt. Ne bi mi pisao nista ali mu tu stoji neki kurajber.
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Dobar dan.
Danas Ministar i nacelnik uprave saobracajne policije posecuju Pozarevac i drze neku tribinu.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Bagra... pa zar od dece da otimaju 

E moj Kuzmanoviću, bolje rupe da si brojao. Bar bi imao neke vajde. 

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Isplatili su prvi deo, ali ne 3200 vec koliko je ko radio. Nije istina da nisu platili nadoknadu za automobil. Obuka nije trajala tri dana, vec jedan dan, to su gluposti. Ono sto je rekao Zoran iz CEP-a u poslednjem pasusu je tacno. Nakon brojanja saobracaja, potrebno je uneti podatke i napraviti bazu podataka koju rade ovi sa faksa i nakon toga fakultet salje podatke CEP-u, a CEP gradu i onda grad ima rok od 45 dana da isplati. Profesor mi je potvrdio onu pricu sto je Zoran rekao i receno mi je da bi oko sredine jula trebala biti isplata. Eto to je to ukratko.
Sad jedva cekam da prodje nedelju dana.
EDIT: Poenta moje price je da ovi studenti koji su se zalili (posto verovatno nisu sa mog fakulteta) nisu znali kako ide cela procedura, pa su mislili da ce dobiti pare posle mesec dana od odradjenog brojanja, a ne posle cele procedure. Naravno, neki od tih istih studenata su pogresno radili brojanje pa je moralo ponovo da se broji na pojedinim lokacijama, sto je dodatno oduzimalo vremena u celoj proceduri.
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
Sad jedva cekam da prodje nedelju dana.

EDIT: Poenta moje price je da ovi studenti koji su se zalili (posto verovatno nisu sa mog fakulteta) nisu znali kako ide cela procedura, pa su mislili da ce dobiti pare posle mesec dana od odradjenog brojanja, a ne posle cele procedure. Naravno, neki od tih istih studenata su pogresno radili brojanje pa je moralo ponovo da se broji na pojedinim lokacijama, sto je dodatno oduzimalo vremena u celoj proceduri.
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
- methane.master
Rakhile vidiš kako maltretiraju dete. Odreši malo kesu. 
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Hoce, hoce, al' konobaricu 

- methane.master