Automobil oko 2000 eura
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Одг: Automobil oko 2000 eura
Ma kakva G 3 limarija je kriticna, trepne i patos. Dobar je auto bio za svoje vreme, imao je nesto, lepp se vozio i ok je bio sa pouzdanoscu. Jedino su na 1.9d pucale radilice u prvim serijama.
Cetvorka nema problem sa limarijom koliko ja znam, a dvojka ima bar duplo bolju zastitu od korozije od trojke, po vidjenom. Jednu jedunu G4ku sam video svu u koroziji ali ta jedna ne moze biti pravilo.
Cetvorka nema problem sa limarijom koliko ja znam, a dvojka ima bar duplo bolju zastitu od korozije od trojke, po vidjenom. Jednu jedunu G4ku sam video svu u koroziji ali ta jedna ne moze biti pravilo.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Automobil oko 2000 eura
@Ljubitelj
Stvarno nemam zivaca ni volje da se raspravljam sa nekim ko daje pausalne izjave i poredi automobile iz tazlicitih decenija a pritom se ne informise o nekim stvarima koje su svima dostupne na googleu.
Covek je pitao za Astru ne za Audi star 40godina, bre!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Stvarno nemam zivaca ni volje da se raspravljam sa nekim ko daje pausalne izjave i poredi automobile iz tazlicitih decenija a pritom se ne informise o nekim stvarima koje su svima dostupne na googleu.
Covek je pitao za Astru ne za Audi star 40godina, bre!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Re: Automobil oko 2000 eura
moze da se nadje pristojan auto i za cca 2000 evra, naravno, ne treba ocekivati cuda ali ima ok automobila. Ja bi jurio auto kupljen u Srbiji, nekako mi to uliva vise poverenja iako mozda gresim
Ja bi se raspitao kod fanova Renoa kakav je Megane I, meni je to simpatican auto a mozda bi mogao da bude resenje problema. Neko je pomenuo i Fabiu, mislim da bi vama Combi verzija igrala ok ulogu porodicnog automobila. Usput bi video i Cordobe, mozda i to nije lose resenje.
Vidim da ima i solidan broj Focusa koji su na oko cca 2000 evra, mora da bar jedan valja
Nasao sam i lepog Logana, 2005 godiste, auto iz programa staro za novo (znaci da je gazda imao sredstava da ga korektno odrzava). Evo i link:
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... 16-laureat
Mislim da bi u tvojoj situaciji, sa ogranicenim budzetom, brand morao igrati manju ulogu od stanja auta...

Ja bi se raspitao kod fanova Renoa kakav je Megane I, meni je to simpatican auto a mozda bi mogao da bude resenje problema. Neko je pomenuo i Fabiu, mislim da bi vama Combi verzija igrala ok ulogu porodicnog automobila. Usput bi video i Cordobe, mozda i to nije lose resenje.
Vidim da ima i solidan broj Focusa koji su na oko cca 2000 evra, mora da bar jedan valja

http://www.polovniautomobili.com/putnic ... 16-laureat
Mislim da bi u tvojoj situaciji, sa ogranicenim budzetom, brand morao igrati manju ulogu od stanja auta...
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Cena ove Ibice je sumnjiva. Polo stariji 5-6 godina košta toliko. Biće da je HTP počeo da srče ulje pa hoće čovek da je se reši.
Off topic
G4 je prvi Golf sa pocinkovanim karoserijom. To ga naravno ne čini neuništivim, nebriga i so mogu da unište svaku zaštitu, ali je veliki iskorak u antikorozivnoj zaštiti u odnosu na negalvanizovani lim. Najbolje se taj napredak vidi na francuskim i italijanskim kolima, stariji forumaši znaju o čemu pričam.
G4 je prvi Golf sa pocinkovanim karoserijom. To ga naravno ne čini neuništivim, nebriga i so mogu da unište svaku zaštitu, ali je veliki iskorak u antikorozivnoj zaštiti u odnosu na negalvanizovani lim. Najbolje se taj napredak vidi na francuskim i italijanskim kolima, stariji forumaši znaju o čemu pričam.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ovaj Logan deluje kao najrazumnija kupovina.
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Ja da kupujem auto za toliko novca, ovo bi mi bio favorit definitivno... Prvi vlasnik, mala kilometraza ali opet moguca u domacim uslovima, 1.6 motor sa dovoljno snage, plin kao legitimna opcija (ako gresim neka me neko ispravi), mladji od ostalih auta kojima se bavimo, dovoljno protora za porodicu itd.
Za Ibizu se slazem sa Urosem, i meni je ovo sumnjiv primerak do srzi iako je to realno lep auto. Za cca 2000 evra treba gledati stariji model Ibize, to je realna prica...
Hteo sam da predlozim i Accenta ali ne znam kakav je sto se tice pouzdanosti, ima li neko informacije o tom autu?
Za Ibizu se slazem sa Urosem, i meni je ovo sumnjiv primerak do srzi iako je to realno lep auto. Za cca 2000 evra treba gledati stariji model Ibize, to je realna prica...
Hteo sam da predlozim i Accenta ali ne znam kakav je sto se tice pouzdanosti, ima li neko informacije o tom autu?
Da li su cetvorke svih godista pocinkovane? Video sam par cetvorki da im je krenula rdja na istim mestima kao i kod trojke, peta vrata. E sad, od cega to zavisi, da li je vecina primeraka koja je stigla u Srbiju vec okretana na bok ili krov, ne znam..Velja napisao:Off topic

Demokratija je izmisljena da bi se pametni sputali, prostaci podrzali, bogati obogatili a siromasni osiromasili...
Zar stari Logani ne grcaju u rđu takođe?Kuzmanovic napisao:Ovaj Logan deluje kao najrazumnija kupovina.
Tapatalk
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Fabiu da bude na putu i dobra tesko za te pare.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
I ja mislim, šta više, ubeđen sam.
Ovo je ona najgora cifra za kupovinu kola gde je jedino pravilo tražiti najbolji primerak bez mnogo probiranja, može da se nađe.
Moj paša recimo, pominjao sam ga više puta, ima fazon da uzima kola do 2000, sredi i proda kad mu dosadi. Bilo je tu svega, uglavnom onako, trenutno vozi dosta dobru AR147 plaćenu 1900eur sa nekih 200eur inicajlnog ulaganja na potrošni materijal tako da je odlično prošao (pride registrovan auto nekih 10ak meseci). Kolega je prošle godine uzeo Marengo za 1500eur, uložio nekih 500eur, pošteno utegao i slatko se voza sa njim, pored remonta anlasera, samo potrošni materijal (aku, gume, diskovi, pločice...) i klima pušta gas, to nije rešio.
Može da se nađe solidan auto za te pare ali treba malo i sreće, ili malo više
Ovo je ona najgora cifra za kupovinu kola gde je jedino pravilo tražiti najbolji primerak bez mnogo probiranja, može da se nađe.
Moj paša recimo, pominjao sam ga više puta, ima fazon da uzima kola do 2000, sredi i proda kad mu dosadi. Bilo je tu svega, uglavnom onako, trenutno vozi dosta dobru AR147 plaćenu 1900eur sa nekih 200eur inicajlnog ulaganja na potrošni materijal tako da je odlično prošao (pride registrovan auto nekih 10ak meseci). Kolega je prošle godine uzeo Marengo za 1500eur, uložio nekih 500eur, pošteno utegao i slatko se voza sa njim, pored remonta anlasera, samo potrošni materijal (aku, gume, diskovi, pločice...) i klima pušta gas, to nije rešio.
Može da se nađe solidan auto za te pare ali treba malo i sreće, ili malo više

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Moze da se nadje auto koji je mehanicki u dobrom stanju, ali cesto ljudi nasedaju na nasminkane lesine, tj. Previse paznje obracaju na sitne vizuelne nedostatke umesto na sustinu.
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
- nuk
- Kontakt:
Istina, 95% su upravo takvi, među onih 5% nenašminkanih se možda probere nešto 
Ko se baš ne razume, treba da povede majstora bar zbog procene tog inicijalnog ulaganja i eventualno da vidi ako postoji neki očigledan problem, inda obori cenu bar malo
ali i te procene uzeti sa rezervom, više se uzdati u sreću ipak 

Ko se baš ne razume, treba da povede majstora bar zbog procene tog inicijalnog ulaganja i eventualno da vidi ako postoji neki očigledan problem, inda obori cenu bar malo

Off topic
@16_Valve
Pazi, G4 je počeo da se pravi pre 17/18 god na pitajbogakolko lokacija, vozi se na svim kontinentima i nije ni čudo da je negde bio više izložen soli, rizli ili nečem sl. Takođe, uvek kod nas završe i primerci dignuti iz groba. Ja nisam svojim očima video nijednog na ulici sa tragovima korozije, a mišljenja raznih ,,majstora'' sam odavno otkačio. Kakvih gluposti sam se naslušao od mudraca iz kanala i berbernica, pa mogao bi knjigu da napišem. Ako te ovo baš zanima, potrudi se malo pa izguglaj - bar o Golfu ima šta god ti treba
@16_Valve
Pazi, G4 je počeo da se pravi pre 17/18 god na pitajbogakolko lokacija, vozi se na svim kontinentima i nije ni čudo da je negde bio više izložen soli, rizli ili nečem sl. Takođe, uvek kod nas završe i primerci dignuti iz groba. Ja nisam svojim očima video nijednog na ulici sa tragovima korozije, a mišljenja raznih ,,majstora'' sam odavno otkačio. Kakvih gluposti sam se naslušao od mudraca iz kanala i berbernica, pa mogao bi knjigu da napišem. Ako te ovo baš zanima, potrudi se malo pa izguglaj - bar o Golfu ima šta god ti treba

- nuk
- Kontakt:
Ni ja ne pamtim četvorku sa problemom korozije a svakakvih leševa sam se nadgledao