Računari
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Računari
Ko garantuje ako se uvoznik izvrne? Generalno me interesuje.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Samsung 840 EVO ili PRO serija koja je malo skuplja su dobar izbor.SanDisk i Crucial su isto tako dobri u zavisnosti od serije. Samtram da je Samsung 850 EVO najbolja budzet kupovina a ako zelite sto bolje performanse tu je svakako SanDisk extreme ili Samsung PRO serija.
I don't have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit !
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
dragvorl,
i ja se to pitam (?)
Djole,
Slažem se u potpunosti!
i ja se to pitam (?)
Djole,
Slažem se u potpunosti!
Mislim da se treba raspitati na njihovom globalnom sajtu. Verovatno se registruje preko sn i onda se daje generalnom uvozniku u dato vreme.
Obozavam SanDisk memorije, bas pre neki dan sam uzeo neki Extreme 64gb flash, ali ssd sam na vise strana cuo da je Samsung lider, pa bih se kod njih zadrzao.
Videcu jos onda da li mi je vredno extra kesa sada ili da uzmem evo, pa za par godina uzmem veci ssd.
Sebek, nemam ja cime da popunim 256gb, zato i hocu igre da stavim na njega, taman za 2,3 igre u isto vreme
Sent from my Sony
Videcu jos onda da li mi je vredno extra kesa sada ili da uzmem evo, pa za par godina uzmem veci ssd.
Sebek, nemam ja cime da popunim 256gb, zato i hocu igre da stavim na njega, taman za 2,3 igre u isto vreme
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
onda samo napred. ja imam evo verziju i nemam nikakvih problema, preporodi se kompjuter ako do sada na njemu nisi imao ssd (+ uzmi i windows 10 ako ti ploca dozvoljava).
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Heroj znaš da ssd-u bitno padaju performanse kada je popunjen preko 50-60%. Sa sistemom i tri nove igre si fino preko polovine.
Ma meni najbitnije da odvojim mass storage od sistema, jer mi je torrent stalno upaljen, pa mi unistava disk. Tako da bi mi obicni diskovi ostali za filmove, serije i pstale gluposti, a ssd za sistem i igre. Neka opadne, pa necu valjda koristiti 40% diska 
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Koliko se sećam ranije je bilo izuzetno teško kupiti neku memoriju, a da to nije Samsung napravio 
Tako da verujem da su i njihovi SSD diskovi sasvim dobri. A u najmanju ruku u gomili ostalih se opet nalazi Samsung
Tako da verujem da su i njihovi SSD diskovi sasvim dobri. A u najmanju ruku u gomili ostalih se opet nalazi Samsung
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Zanm dosta slucajeva uspesne direktne reklamacije proizvodjacu / globalnom distributeru.dragvorl napisao:Ko garantuje ako se uvoznik izvrne? Generalno me interesuje.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Imam popunjen SSD sa 97% od 32 GB i ne primecujem neko bitno padanje perfomansi laptopa.Uroš S. napisao:Heroj znaš da ssd-u bitno padaju performanse kada je popunjen preko 50-60%. Sa sistemom i tri nove igre si fino preko polovine.
I na mnogim flesevima , sto je isto sto i SSD, takodje imam razlicitu popunjenost koja je obicno oko 90% i ni na jednom ne primecujem usporenje.
Zasto bi padale perfomanse u funkciji popunjenosti?
edit> u kojim okolnostima bi se to dogodilo?
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Evo ga prvi hit na uglu http://www.howtogeek.com/165542/why-sol ... l-them-up/
A recimo ako ti je ploča SATA2, usporenje ne vidiš jer jedva da si imao i ubrzanje.
A recimo ako ti je ploča SATA2, usporenje ne vidiš jer jedva da si imao i ubrzanje.
http://emmi.rs/ssd-ssd-sata3-250gb-sams ... ctId=47647Xepoj87 napisao:Ma meni najbitnije da odvojim mass storage od sistema, jer mi je torrent stalno upaljen, pa mi unistava disk. Tako da bi mi obicni diskovi ostali za filmove, serije i pstale gluposti, a ssd za sistem i igre. Neka opadne, pa necu valjda koristiti 40% diska
Samo nemoj torrente na SSD.
Upis se verovatno uspori. Čitanje ne bi trebalo da se razlikuje između punog i praznog SSD.
Tapatalk
Tapatalk