Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Kad god se spomene drvo na autoputu setim se istočnog prilaza Padovi gde su na tri mesta ostavili drvo između traka autoputa. Mnogo je manje drvo ali pretpostavljam da je moglo nešto da se uradi da je bilo volje.

Ima čak i FB grupa, trebalo bi da im pošaljem i ja fotke koje sam pravio
https://www.facebook.com/pages/I-2-Pini ... 8133240626

Ima čak i FB grupa, trebalo bi da im pošaljem i ja fotke koje sam pravio

https://www.facebook.com/pages/I-2-Pini ... 8133240626
Da se malo skrene autoput? Pa nije to lokalna dzada rakhile pa da se malo skrene zbog lokalnog gazde koji je napravio kucu. Glavni argumenti protiv rusenja su svetinja i vampiri. To sto bi izmestanje autoputa kostalo milione evra i sto bi bilo poseceno ko zna koliko vise drveca i upropasceno vise plodne zemlje to nikoga ne zanima. U barseloni sruse ceo kvart zgrada starih preko 1000 godina da bi bolje saobracajno povezali grad a mi ovde jedemo govna zbog nekog hrasta za kog ni ti iz mesne zajednice nisu znali dok im lokalni mestanin nije ispricao.
U Istanbulu je pokusana seca drveca u parku Gezi, pored Taksima, radi izgradnje trznog centra.
Svekoliki Istanbul se digao na noge protiv odluke bahate vlasti.
Protesti su trajali mesecima i konacno su se prosirili celom drzavom, postajuci protest protiv rezima.
Na zalost, bilo je i mrtvih sto je samo pokazalo pravo lice mocnika.
Sa ovakvom (ne)svesti koju ima nase drustvo, i komentarima tipa "da je skupo praviti put oko jednog starog drveta" u potpunosti dokazujemo da zasluzujemo vodje koje smo birali.
Svekoliki Istanbul se digao na noge protiv odluke bahate vlasti.
Protesti su trajali mesecima i konacno su se prosirili celom drzavom, postajuci protest protiv rezima.
Na zalost, bilo je i mrtvih sto je samo pokazalo pravo lice mocnika.
Sa ovakvom (ne)svesti koju ima nase drustvo, i komentarima tipa "da je skupo praviti put oko jednog starog drveta" u potpunosti dokazujemo da zasluzujemo vodje koje smo birali.
Za truli hrast?
TT
TT
Jeste trzni centar i autoput su ista stvar slazem se kao i uzimanje za primer sta radi rulja u turskoj.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Da l' je bio truo? 

Boringly average, but also perfect for school run mums
Heinz napisao:Za truli hrast?
TT

Za neupucene i nesvesne, Gezi park, kao i ovaj nas hrast koliko god star, su samo simbolika.
Istanbul se digne na noge pokusaju li recimo da proguraju zakon o eutanaziji bolesnih pasa ili sl.
Oni pokazuju upravo ono sto je Vesna Pesic pricala u Pescaniku.
Mi smo nase pokusali pre dvadeset godina izlaskom na ulice, i nismo uspeli. Ako vi mislite da uradite nesto, sedenjem za tastaturom i pisanjem po drustvenim mrezama, necete nista napraviti.
Ko ima mozga, shvatice.
Istanbul se digne na noge pokusaju li recimo da proguraju zakon o eutanaziji bolesnih pasa ili sl.
Oni pokazuju upravo ono sto je Vesna Pesic pricala u Pescaniku.
Mi smo nase pokusali pre dvadeset godina izlaskom na ulice, i nismo uspeli. Ako vi mislite da uradite nesto, sedenjem za tastaturom i pisanjem po drustvenim mrezama, necete nista napraviti.
Ko ima mozga, shvatice.
Lepo ime ima taj park... 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

@rotor

@zuzazu
e ako je vesna pesic rekla onda mi nista nece pomoci.

@zuzazu
e ako je vesna pesic rekla onda mi nista nece pomoci.
Ne vređaj.Mr.Rotor napisao:Ko te je slagao da je truo? Da ti nije sendvič pomutio pamet?
Meni nije logično da se novi mostovi ruše i pomera autoput zbog hrasta koji nije bio pod zaštitom države. Pri tome je truo.
http://rs.n1info.com/a79192/Vesti/Posec ... vincu.html - Ogroman panj je u sredini potpuno istrulio i niko od meštana ne želi da dođe da ga vidi.
Sigurno da je moglo drugačije, ali sada je kasno i mi nemamo para za to.
U suštini bih voleo da vidim sliku panja, kakav god da je.
Mene sve ovo podseca na pricu sa platanima na Bulevaru.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Posadiće premijer još veći i stariji na prikladnom mestu, samo da se narod ne svađa i preuzeće svu krivicu na sebe 

Ma jeb*s hrast, jaka stvar.
Poseku se cele sume da se izgradi nesto kada je bitno drzavi. Prilicno je glupo da zbog hrasta kosta projekat vise nego sto treba.
Da nisu tu pravili autoput niko od nas ne bi ni znao da tu postoji hrast, sad svi kukaju ko decu da su im pobili.
Poseku se cele sume da se izgradi nesto kada je bitno drzavi. Prilicno je glupo da zbog hrasta kosta projekat vise nego sto treba.
Da nisu tu pravili autoput niko od nas ne bi ni znao da tu postoji hrast, sad svi kukaju ko decu da su im pobili.