Auh, bacih pogled na temperature u 22h:
- Beograd 30C
- Zaječar 21C
Gadna situacija kod vas u BG-u ... a ja danas ni klimu nisam morao da palim. Sada je napolju sveže, sve sam otvorio još pre nekoliko sati ... milina, odoh ja na spavanje
Muriz S 3 days ago
Sinko ako hoces da budes faca ..onda ces Boga mi morati makar ekser sesticu zakucati glavom u dasku ...ovako nista ovo sto si ti uradio je za SLABICE
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Zadnji put kada sam bio na Adi, to je bio pre par godina, stvarno dugo nisam isao da se kupam...Stavili bove sa konopcima, 10 metara od obale je mnogo. I kao dotle spasioci spasavaju, a dalje ih ne zanima. Dotle je kupalište. Slepci. 10 metara od obale, ako se daviš, bilo ko ko i malo zna da pliva moze da te spasi.
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Ma nisu te bove za to, ja sam ove godine video spasioce da idu 50m od bova da spasavaju, tog valjda bio samo uhvatio grc al opet gadno, mislim da duvaju u pistaljku samo ako sam krenes tamo malo dalje.
Vec neko duize vreme (zadnjih 6 minuta otprilike) me drzi ideja da mi je neopodan ukulele, i imam nameru sutra ici da probam i kupim neki. Da li bi mi neko objasnio da sam debil i da mi to ne treba ni za kriv qrac?