Dobro veče
Re: Dobro veče
Prvi dan da ventilator na kompu ne peva na 200.000 obrtaja. Ipak je svežije. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Gde nije. Nama se klima ugasila oko 3, i nije me probudila vrućina. Fino sveže, klima i dalje isključena.
Prognoza za danas je lepa, sunčano i drastično hladnije nego prethodnih dana. Da li će da se obistini?
Dobro jutro.
Tapatalk
Prognoza za danas je lepa, sunčano i drastično hladnije nego prethodnih dana. Da li će da se obistini?
Dobro jutro.

Tapatalk
Ja bih te u zatvor, odnosno rebnuo bih im neku kaznu da im usi otpadnu.sebekkg napisao:Evo sad sam prolazio pored parka kod ekonomskog. Koliko azilanata sunce ti.... A svi okolo skinuli cene sa frižidera sa pićem. Dok je na BAS knjaz milos 0.5l 80dinara. Znaju gazde za sta žive.
Tapatalk Post
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Pozdrav sa Krka! Ovde je nocas besnela oluja, skoro da nisam nista slicno doziveo. I mestani kazu da je bilo zestoko. Prva noc da sam se pokrivao, temperatura je pala za desetak stepeni. Nadam se da je i u nasim krajevima konacno prijatnije.
Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
Počela kiša kod mene pre 5 minuta.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Znači, 'opravio crevo? 

- Blackshadow
- Pridružio se: 22 Dec 2013, 01:41
- Garaža: W 211 2004 E200 NGT 163KS
Šta reći onda za prodavnice na aerodromu?Markoni napisao:Ja bih te u zatvor, odnosno rebnuo bih im neku kaznu da im usi otpadnu.sebekkg napisao:Evo sad sam prolazio pored parka kod ekonomskog. Koliko azilanata sunce ti.... A svi okolo skinuli cene sa frižidera sa pićem. Dok je na BAS knjaz milos 0.5l 80dinara. Znaju gazde za sta žive.
Tapatalk Post
Knjaz voda 0.5 l - 120din!
Kanis li pobijediti, ne smijes izgubiti!
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Traka otmičarka je čudo.aviator napisao:Znači, 'opravio crevo?

Prava popravka tek sledi.
Širim haos!
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Čekaj, ko čini institucije? Jel ljudi čine institucije, zaposleni, ili obratno? Institucija gubi smisao onda kada ljudi koji je čine posrnu moralno, etički. Nije deo policajaca koji rade posao nesavesno, nego deo koji radi savesno. Mogu oni da se pobune protiv pogrešnih odluka nadređenih, ali nemaju moralno-etički kapacitet za tako nešto jer su po pravilu plitki i iskvareni. Ako je mogao volonter suda da se pobuni javno protiv ispada sudije da uruči presudu lično princu Karađorđeviću, može i policajac prašinar da digne frku kada mu narede da se sakrije sa patrolom i hvata ljude na foru umesto da pazi na bezbednost u saobraćaju i da joj doprinosu. To što su ljudi uglavnom stoka ne abolira policajca da i on bude stoka i da se prema svakome odnosi kao prema stoci. Skoro je moj sudija osudio pandura na 18 meseci zatvora zbog 500 dinara mita, kad bi samo toga bilo više. A i tu je kriva policija, jer ona treba da vodi računa o tome da eliminiše što više korupciju kod svojih zaposlenih.H4wkeye napisao:Kuzmanovicu, pa ti si sa Saobracajnog, treba da si na strani policije, otkud ovaj anti policija stav.Kuzmanovic napisao:Ne, ne, pogresio si. Prvo ide pretnja kaznom u cilju izvlacenja para za dorucak, pa ako to ne uspe onda daje upozorenje i prica kako je vazno koristiti pojas, a ako si bio bezobrazan dok ti je pretio onda ti pise kaznu.
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk![]()
![]()
Video sam izvestaj da. Za to je kriva i sama drzava, pa onda policija. Ima dosta policajaca koji rade svoj posao posteno, ali sama institucija je izgubila smisao i zato ljudi nemaju poverenja. I naravno, taj deo policajaca koji ne rade posao kako valja kaljaju ugled isto. A sto se tice vidljivosti patrola, zavisi. Ovde u PO je sve jasno vidljivo, nema sakrivanja iza stvari.Uroš S. napisao:Mene sreća zaustavljaju jednom u sto godina.
Hawkeye, sama činjenica da se svaka patrola štekuje na nepreglednim krivinama, iza reklama, drvoreda, bandera, itd. mi govori dovoljno o motivu policije u smislu poboljšanja bezbednosti saobraćaja. Možeš ti da misliš šta hoćeš. Činjenica, apsolutno nepobitna kosmička konstanta je da je PRVI i jedini cilj da se uzmu pare a ne da se poboljša bezbednost.
Pa pogledaj samo izveštaj o poverenju u policiju, da li si video, verujem da jesi? Ko je tu kriv što su takvi rezultati, ja ili policija?
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Korupcija je jedan, meni licno manji problem. Losa je sama postavka da se prekrsaji love tamo gde je to njima lako i odgovarajuce, a ne zato sto je negde ugrozena bezbednost. Pa u svakom gradu postoje poznata zicer mesta...
Uroš S. napisao:Čekaj, ko čini institucije? Jel ljudi čine institucije, zaposleni, ili obratno? Institucija gubi smisao onda kada ljudi koji je čine posrnu moralno, etički. Nije deo policajaca koji rade posao nesavesno, nego deo koji radi savesno. Mogu oni da se pobune protiv pogrešnih odluka nadređenih, ali nemaju moralno-etički kapacitet za tako nešto jer su po pravilu plitki i iskvareni. Ako je mogao volonter suda da se pobuni javno protiv ispada sudije da uruči presudu lično princu Karađorđeviću, može i policajac prašinar da digne frku kada mu narede da se sakrije sa patrolom i hvata ljude na foru umesto da pazi na bezbednost u saobraćaju i da joj doprinosu. To što su ljudi uglavnom stoka ne abolira policajca da i on bude stoka i da se prema svakome odnosi kao prema stoci. Skoro je moj sudija osudio pandura na 18 meseci zatvora zbog 500 dinara mita, kad bi samo toga bilo više. A i tu je kriva policija, jer ona treba da vodi računa o tome da eliminiše što više korupciju kod svojih zaposlenih.H4wkeye napisao:Kuzmanovicu, pa ti si sa Saobracajnog, treba da si na strani policije, otkud ovaj anti policija stav.Kuzmanovic napisao:Ne, ne, pogresio si. Prvo ide pretnja kaznom u cilju izvlacenja para za dorucak, pa ako to ne uspe onda daje upozorenje i prica kako je vazno koristiti pojas, a ako si bio bezobrazan dok ti je pretio onda ti pise kaznu.
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk![]()
![]()
Video sam izvestaj da. Za to je kriva i sama drzava, pa onda policija. Ima dosta policajaca koji rade svoj posao posteno, ali sama institucija je izgubila smisao i zato ljudi nemaju poverenja. I naravno, taj deo policajaca koji ne rade posao kako valja kaljaju ugled isto. A sto se tice vidljivosti patrola, zavisi. Ovde u PO je sve jasno vidljivo, nema sakrivanja iza stvari.Uroš S. napisao:Mene sreća zaustavljaju jednom u sto godina.
Hawkeye, sama činjenica da se svaka patrola štekuje na nepreglednim krivinama, iza reklama, drvoreda, bandera, itd. mi govori dovoljno o motivu policije u smislu poboljšanja bezbednosti saobraćaja. Možeš ti da misliš šta hoćeš. Činjenica, apsolutno nepobitna kosmička konstanta je da je PRVI i jedini cilj da se uzmu pare a ne da se poboljša bezbednost.
Pa pogledaj samo izveštaj o poverenju u policiju, da li si video, verujem da jesi? Ko je tu kriv što su takvi rezultati, ja ili policija?
+1 ko kuća!
Bezbednost im je na poslednjem mestu.
Nikada neću zaboraviti u Turkoj tronožac sa tablom za radar. Lepo ti najave, ti usporiš i sve ok. Nekad postave amo tronožac i odu u kafanu.
Više za bezbednost znači taj jedan tronožac jer svi upore na toj deonici, nego pet naših radara koji navataju svakog 20-og.
Nikada neću zaboraviti u Turkoj tronožac sa tablom za radar. Lepo ti najave, ti usporiš i sve ok. Nekad postave amo tronožac i odu u kafanu.
Više za bezbednost znači taj jedan tronožac jer svi upore na toj deonici, nego pet naših radara koji navataju svakog 20-og.
To je smejurija za Tivat.Blackshadow napisao: Šta reći onda za prodavnice na aerodromu?
Knjaz voda 0.5 l - 120din!

Tapatalk Post
Ako posle te Aqua Vive od 3 eura ne pisas Shellovo gorivo,bacio si pare 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .