Iznenadila me gužva iako je ponedeljak. Baš je bilo puno ljudi. Smestio sam se skroz na kraju plaže gde je hladovina do pola 6.
Kafić iznad plaže ima dostavu koja je besplatna tako da piće i hrana nisu problem.

Ogi napisao:Moguce, ja imam Garmin v2014.30 recimo a Igo imam navodno najnovije i nece. Nego uvek imam problem kada azuriram Garmin pa sam u fazonu da ne diram vise nista.
Ogi napisao:Moguce, ja imam Garmin v2014.30 recimo a Igo imam navodno najnovije i nece. Nego uvek imam problem kada azuriram Garmin pa sam u fazonu da ne diram vise nista.
Ovaj deo puta sa tunelom nije ucrtan u Here_2014.Q4Ogi napisao:Evo sada sam pogledao - jeste, oznacena sa E92, tacno ces videti kruzni put oko Volosa. Postavio bih sshot sada ali se net raspada, jedva radi.
Koleginica se vratila pre 3 dana, ovo joj je treća godina za redom, kaže da nije bila strašna gužva, prošle godine su baš bili sredinom avgusta.grujicd napisao:U Porto Carasu zna da bude gužva pošto je veliki hotel. Gužva za liftove, u restoranu i za mesto na plaži. A i malo su ga godine načele. Ali mu je dobar all inclusive, i strana pića su uključena. Kad sam bio pre par godina u sklopu tog ultra all inclusiva si mogao da par puta nedeljno umesto hotelskog restorana odeš u neki drugi u okviru kompleksa. Samo treba da se rezerviše unapred kad je takvo veče.
Iskreno, meni je ok i samo doručak ili polupansion, za ručak pojedem neki giros, voće ili sladoled, ionako najčešće ne provodim puno vremena u smeštaju.Tematske večeri
Restoran Pergola
Grčko veče sa tradicionalnim plesovima, prema dogovoru 20:00 - 22:00
1 put nedeljno grčka kuhinja (švedski sto - samoposluživanje): salate, sosove, topla i hladna predjela, glavna jela, sveže pripremljena jela, izbor poslastica i svežih voćnih napitaka: voda, bezalkoholna pića, sokovi, vino, uzo, pivo.
Fish Night -Večera sa živom muzikom, meni sa morskim plodovima, prema dogovoru 20:00 - 22:00
1 put nedeljno švedski sto, salate, sosovi, topla i hladna predjela, glavna jela, morski plodovi, izbor poslastica i svežih voćnih napitaka: voda, bezalkoholna pića, sokovi, vino, uzo, pivo.
Beach Barbeque Party 20:00 - 22:00 (švedski sto) i 20:00 - 24:00 (Party)
1 put nedeljno švedski sto: salate, umaci, topla i hladna predjela, glavna jela, izbor deserta, sladoleda i svežih voćnih napitaka: voda, bezalkoholna pića, sokovi, vino, uzo, pivo.
Eto vidis, to je to. Prosle godine su to radili, u medjuvremenu zavrsili. Mislim da ti nisu potrebne dalje instrukcuje, sve si skapirao.aviator napisao:Ogi napisao:Moguce, ja imam Garmin v2014.30 recimo a Igo imam navodno najnovije i nece. Nego uvek imam problem kada azuriram Garmin pa sam u fazonu da ne diram vise nista.Ovaj deo puta sa tunelom nije ucrtan u Here_2014.Q4Ogi napisao:Evo sada sam pogledao - jeste, oznacena sa E92, tacno ces videti kruzni put oko Volosa. Postavio bih sshot sada ali se net raspada, jedva radi.