Dobro veče
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Re: Dobro veče
Dobro jutro!
Bela
Bela

- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Dobro jutro
Započeli smo jednu priču, koja je očito pokazala da se u startu nismo razumeli a pošto je priča totalno nevažna i odnosi se na fikciju vezanu za ono vozilo ... ja sam lepo reka da mislim da nema razloga da gubimo vreme pokušavajući da jedan drugome objasnimo o čemu mi to pričamo. Apsolutno NISAM ni jednom rečenicom čak ni insinuirao da imam bilo kakav nipodaštavajući stav prema tvom mišljenju ili komentaru ... već sam SAMO želeo da na kulturan način (ili negde grešim?) kažem da je besmisleno dalje pričati kada se toliko nismo (u startu) razumeli.
Tako da, ponavljam, ne vidim tvoj razlog da se vređaš zbog toga
.

Ne vidim šta sam do sada rekao pa si se našao uvrđenim (a što se iz gore citiranog jasno vidi)?!Xepoj87 napisao:Jbg, neko voli da sagleda stvari realno, neko da fantazira, neko da diskutuje sa nekim ko ima nesto drugacije da kaze, a neko voli da ga istomisljenik tapse po ramenu i ponavlja iste reci, te da u sustini sam sa sobom vodi diskusiju
A i kada sa nekim ne zelis da vodis diskusiju, nemoj da odgovaras i molis da drugi istu prekine, nego je sam zavrsi
Sent from my Sony

Započeli smo jednu priču, koja je očito pokazala da se u startu nismo razumeli a pošto je priča totalno nevažna i odnosi se na fikciju vezanu za ono vozilo ... ja sam lepo reka da mislim da nema razloga da gubimo vreme pokušavajući da jedan drugome objasnimo o čemu mi to pričamo. Apsolutno NISAM ni jednom rečenicom čak ni insinuirao da imam bilo kakav nipodaštavajući stav prema tvom mišljenju ili komentaru ... već sam SAMO želeo da na kulturan način (ili negde grešim?) kažem da je besmisleno dalje pričati kada se toliko nismo (u startu) razumeli.
Tako da, ponavljam, ne vidim tvoj razlog da se vređaš zbog toga

Poslednja izmena od maxer u 29 Jul 2015, 08:51, izmenjeno 2 puta ukupno.
Ma Xeroj samo tako zvuči preko tastature
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Ma očito da je čovek moju želju da okončamo jednu jedva započetu bezazlenu raspravu (i totalno nevažnu), shvatio prilično lično.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Gresis debelo.maxer napisao:Ma očito da je čovek moju želju da okončamo jednu jedva započetu bezazlenu raspravu (i totalno nevažnu), shvatio prilično lično.
Nista tu nema da me pogodi, niso bio nekulturan, niti meni nesto licno rekao, samo sam ja na kraju bio iskren, a ti onda to licno doziveo i kao napad sa moje strane.
Evo, prekidam u dobrom duhu, da znas da se nisam naljutio, niti bilo sta lose pomislio u bilo kom trenutku

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Dobar dan. U Srbiji oko 500 patrola kontrolise vezivanje pojaseva.(~1000 policajaca) Iako sam mislio da ce se ici sa upozoravanjem prvo ipak nije tako. Odmah se pisu kazne ko nije vezan pozadi. Ali izgleda da je to urodilo plodom, danas je od XX zaustavljenih vozila u svakom pojas bio pravilno koriscen i napred i pozadi.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Mislis da li su deca bila pravilno prevozena u decijim sedistima?
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ma kakvi, to su roboti, mozes obezglavljen les voziti nazad ako je propisno vezan
Shvatili su da za povecanje svesti o upotrebi pojasa na zadnjem sedistu bolje rade kazne od opomena pa su zato ovako odradili. Hokaje, ne sumnjam da ces objasniti zasto je bolje kazniti narod, nego prvo ga opomenuti.H4wkeye napisao:Dobar dan. U Srbiji oko 500 patrola kontrolise vezivanje pojaseva.(~1000 policajaca) Iako sam mislio da ce se ici sa upozoravanjem prvo ipak nije tako. Odmah se pisu kazne ko nije vezan pozadi. Ali izgleda da je to urodilo plodom, danas je od XX zaustavljenih vozila u svakom pojas bio pravilno koriscen i napred i pozadi.

Имам једно потпитање...