Beograd
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Beograd
...ima i Oaza na Zvezdari pre svih njih...to će biti sve češća pojava.
Intersantno je da je Kotež najlepši od tih palilulskih naselja preko mosta, ali i najnerazvijeniji.
Ima u naseljima dobrih mikrolokacija...u Mirijevu, u ulici Duška Radovića ima niz kuća kojih se ne bi postideli ni na Dedinju. Isto tako i u Medaku, kod okretnice ima malo naselje sa odličnim kućama, često i sa bazenima.
Intersantno je da je Kotež najlepši od tih palilulskih naselja preko mosta, ali i najnerazvijeniji.
Ima u naseljima dobrih mikrolokacija...u Mirijevu, u ulici Duška Radovića ima niz kuća kojih se ne bi postideli ni na Dedinju. Isto tako i u Medaku, kod okretnice ima malo naselje sa odličnim kućama, često i sa bazenima.
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Oaza mi deluje spolja nekako groteskno i megalomanski. Svi prozori su ogromni, sve je nekako predimenzionirano. Dobra strana jeste da je to jedini deo ulice Vojvode Brane gde postoji trotoar i ogromnih je dimenzija. Nadjoh skoro oglas za iznajmljivanje stana od valjda 80tak kvadrata, ravno 1000 evra.
Od tod dela zvezdare, izdvojih bih ulicu Vojvode Bogdana. Jedina koja je urbanisticki uredjena u smislu da su parking mesta sa obe strane ulice, trotoari prohodni, ususkana u hlad i zelenilo drvoreda, sa dovoljno visokim zgradama koje kreiraju dodatnu hladovinu. Ne znam kvalitet gradnje, ali zgrade deluju pristojno.
Od tod dela zvezdare, izdvojih bih ulicu Vojvode Bogdana. Jedina koja je urbanisticki uredjena u smislu da su parking mesta sa obe strane ulice, trotoari prohodni, ususkana u hlad i zelenilo drvoreda, sa dovoljno visokim zgradama koje kreiraju dodatnu hladovinu. Ne znam kvalitet gradnje, ali zgrade deluju pristojno.
- starac vujadin
Oaza je bivša fabrika, zato i ne izgleda nešto naročito spolja. Stanovi su moderni, visoka tavanica, dosta prostora, komotno, ali malo hladni i dosadni za moj ukus. Dnevni boravak je predimenzioniran u odnosu na spavaće sobe što je čest slučaj u modernoj gradnji, a ja to ne volim.
Deluju mi dosta skupo za iznajmljivanje ti stanovi u Oazi, mada ne znam kakve su cene inače po Beogradu.
- starac vujadin
Ima tu stanova i od preko 200m2, koji se izdaju za 2500-3000 evra mesečno.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Nakon 13 poslatih mailova, 3 upucena Sekretarijatu za saobracaj, bez odgovora, 9 poslatih Beogradputu sa prvima u CC, bez odgovora, i jednom poslatom sefu komunalne inspekcije Vracar sa prethodna dva u CC, danas mi je stigao odgovor Beogradputa vezano za lansirnu rampu na raskrsnici JB i M. Gorkog u smeru prema ex fabrici Klas i Idei:
Popravka oštećenja koje ste naveli u Vašoj prijavi uvršteno je u plan radova. Popravka će biti izvršena u narednim danima, u skladu sa raspoloživim kapacitetima i utvrđenim prioritetima.
Videcemo koliko ce im trebati. Ovo ce onda biti 4 problem u kraju resen na moju inicijativu. Ipak, utrosak energije je potpuno nepotreban, kao i cimanje, ovo prvo ne bi smelo ovako da se ostavi na ulici a onda i da se resi na prvi poziv UZ IZVINJENJE !!!
Popravka oštećenja koje ste naveli u Vašoj prijavi uvršteno je u plan radova. Popravka će biti izvršena u narednim danima, u skladu sa raspoloživim kapacitetima i utvrđenim prioritetima.
Videcemo koliko ce im trebati. Ovo ce onda biti 4 problem u kraju resen na moju inicijativu. Ipak, utrosak energije je potpuno nepotreban, kao i cimanje, ovo prvo ne bi smelo ovako da se ostavi na ulici a onda i da se resi na prvi poziv UZ IZVINJENJE !!!
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
U nedelju dana prosao dva puta tuda, dva puta se lansirao i setio se Ogija, mislis da ti se auto prepolovio koji je ono ivicnjak usred puta leptejebo
Sve pohvale za Ogija.
E to je orava stvar, kada sa kukanja, covek predje na akciju 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ajde da im pošaljemo peticiju da se zakrpi Kuzmanovićeva vupa.
Ogi svaka čast!!!
Inače Beograd propada ubrzano. Sve je više rupa, sve u dublje i sve se sporije krpe.
Semafor kod Cvetka nije radio od petka do danas. Potpuni haos u celom kraju.

Ogi svaka čast!!!
Inače Beograd propada ubrzano. Sve je više rupa, sve u dublje i sve se sporije krpe.
Semafor kod Cvetka nije radio od petka do danas. Potpuni haos u celom kraju.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Razmisljao sam o tome da im saljem mejl, ali nemam volju kao sto ima Ogi. 
Svaka cast Ogi.
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk

Svaka cast Ogi.

Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk