Beograd
Re: Beograd
Radio je semafor u nedelju popodne.
S3
S3
Samo u nedelju par sati.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Odgovorio mi i sef komunalne, inace car koji jedini radi svoj posao, uvek odgovori a jednom je odmah poslao inspektora da resi problem koji sam mu prijavio:
Postovani,
Danas je poslat dopis direkciji za puteve, nadleznoj instituciji za resavanje navedenog problema.
Pozdrav
n. kuzmanovic
Postovani,
Danas je poslat dopis direkciji za puteve, nadleznoj instituciji za resavanje navedenog problema.
Pozdrav
n. kuzmanovic
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Kuzmanovic je sef komunalne? 

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Sliniša Maloumni vozi bicikl sa voditeljkom Bulevara B92, obilaznicom oko BGH2O i priča kako je to bezbedno urađeno i obeleženo.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Hahahaha koga on zaj*? Bezbedno? Pogotovo je bezbedno u onoj ulici koju su raskopali i u kojoj samo cekam da me pokupi neki bas ili da izbusim gume na bajsu.

Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
Nisam ja, al vec vidim da sam ga na*ebao.H4wkeye napisao:Kuzmanovic je sef komunalne?

Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
H4wkeye napisao:Kuzmanovic je sef komunalne?

On je sveprisutan.
Ono je sve samo ne bezbedno. Pored raskopane ulice tu su denivelacije, bandere na sred staze...Uroš S. napisao:Sliniša Maloumni vozi bicikl sa voditeljkom Bulevara B92, obilaznicom oko BGH2O i priča kako je to bezbedno urađeno i obeleženo.
- Uroš S.
Ja doživljavam transfer blama šta oni sebi dopuštaju, koliko blate obraz za šaku para. Pa onaj Đilas tajfun je dingospo svetske klase za njih.
Juče sam ga video na bajsu sa nekom plavušom. Inače sada znak za Adu pokazuje levo od Brankovog mosta, pa kod pristaništa desno ka Karađorđevoj.
S3
S3
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Kad pogledas kojom brzinom se sve resava kad je PR u pitanju, skapiras koliko niko nista ne radi u javnim sluzbama.
Zadnjih 3 nedelje sam cirka dva puta ujutro naleteo na bus sa klimom. Ozbiljno i vidljivo pogorsanje stanja u gradu pod divljacima...
Zadnjih 3 nedelje sam cirka dva puta ujutro naleteo na bus sa klimom. Ozbiljno i vidljivo pogorsanje stanja u gradu pod divljacima...
E, al zato će od januara svi biti crveni.
S3
S3
- Uroš S.
Stalno idem gradskim, otprilike kod privatnih prevoznika izuzev Laste (ne znam je li to privatno skroz)je 90+% šansa da će raditi klima, u GSP-u je šansa oko 1:10 da će raditi. Veoma često i kada radi radi jedva. Počeli su da ne pale klimu uvek u novim tramvajima.
U svakom smislu je lošije stanje, mada sam čuo da je Mali vrhunski stručnjak, pa mi nije jasno kako je to moguće.
U svakom smislu je lošije stanje, mada sam čuo da je Mali vrhunski stručnjak, pa mi nije jasno kako je to moguće.
I ja se danas vozih solarisom i klima nije radila. Al kako se prica to im je direktiva jer tako stede gorivo.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Pa to da se uklopi sa putnicima unutra. Posto su oni crveni od nervoze i vrucine.