Računari
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Re: Računari
win 10 je super, posle otprilike mesec dana korišćenja zaključujem da su ga sklepali dobro. Posle updatea, smanjio se search u taskbaru koji je bio prevelik i to je dobro. Bootivanje traje 10ak-15 sekundi , gašenje kraće , može da se namesti autologin iako si vezao Outlook nalog sa kompm, od mene čista desetka za desetku 
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Malopre instalirah Windows 10. Previše sam umoran da bih noćas dalje istraživao, ... šta znam... deluje zanimljivo na prvi pogled.
Širim haos!
apgrejdovao računar na win10 i evo, za ova dva dana koliko ga imam skroz sam zadovoljan. sve je proteklo lako i glatko. najviše mi se sviđaju WE i novi brozer edge
eksplorer ina bukvalno sve za lagodno manipulisanje fajlovima a edge je toliko dobar i brz da operu, firefox nisam ni instalirao. još nema plaginova ali dobro, siguran sam da će i to uskoro doći
eksplorer ina bukvalno sve za lagodno manipulisanje fajlovima a edge je toliko dobar i brz da operu, firefox nisam ni instalirao. još nema plaginova ali dobro, siguran sam da će i to uskoro doći
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- methane.master
Upgrade. Trebao sam na čisto, ali ajde... mrzelo me da instailram ostalo, izgubim dva dana.sebekkg napisao:Na cisto ili upgrade?
Prvi utisak, radi upotrebljivo na mojom anahronoj mašini sa samo 2 Gb RAM. Vizuelno mi se dopada, ima zanimljivih stvari, sve u svemu treba ga još istraživati za neki ozbiljniji sud.
Širim haos!
na čisto ili samo apgrejd, skoro pa isto.
svi programi i sve instalacije se brišu pa ih treba iznova instalirati
moji dokumenti ostaju a sa njima i slike i video
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Print screen-ove menjam u Paint-u, ali ne mogu da izmenim tekstualni edit slike.
Koji program mi preporučujete za edit teksta na Print screen-u a da ne moram da radim sve ispočetka???
Koji program mi preporučujete za edit teksta na Print screen-u a da ne moram da radim sve ispočetka???
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Print screen je slika i kao slika mora da se edituje.
Tapatalk
Tapatalk
- methane.master
crni napisao:na čisto ili samo apgrejd, skoro pa isto.
Urađen je upgrade. Iz W7 je pokrenuta instalacija W10. Sve aplikacije su i dalje tu i rade, dokumenti su na istim mestima, većina podešavanja i dalje prisutna.
Širim haos!
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Tebi verovatno treba neki OCR program. Nisam radio sa njima ali to im je namena: da u slici prepoznaju tekst i da ga pretvore u "prava slova" unutar novo-kreiranog klasičnog tekst dokumenta.bane valjevo napisao:Koji program mi preporučujete za edit teksta na Print screen-u a da ne moram da radim sve ispočetka???
e pa ne znam onda...ja sam nadogradio sa win8.1 i sve mi pobrisao osim podataka u mojim dokumentimamethane.master napisao:crni napisao:na čisto ili samo apgrejd, skoro pa isto.
Urađen je upgrade. Iz W7 je pokrenuta instalacija W10. Sve aplikacije su i dalje tu i rade, dokumenti su na istim mestima, većina podešavanja i dalje prisutna.
a tokom instalacije mi je izašao prozor sa upozorenjem da će mi sve biti izbrisano
instalaciju sam skinuo sa ms sajta
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- methane.master
Verovatno si negde izabrao pogrešnu opciju. Mada bolje je tako. Sistem lepše radi. Uradiću i ja od nule prvom prilikom.
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
U prevodu: "na sveti nikad"
Evo i ja se tako ganjam sa oštećenim Win7 već 5-6 godina i kad pomislim da treba da instaliram brdo softvera posle same instalacije 7-ce ...
Evo i ja se tako ganjam sa oštećenim Win7 već 5-6 godina i kad pomislim da treba da instaliram brdo softvera posle same instalacije 7-ce ...
-
Dzoni_m
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Ganjam ovu 10-ku vec par dana i jedno sto mi smeta je to u Edge nema refresh strane na desni klik. Od ponedeljka jedna instalacija ide u domen da vidimo kako se tamo ponasa.
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Da, vidim da nece to moci kako ja hocu...
Ja necu na W10 dokle god mi telefon ne dobije update, ili dok ne migriram gomilu datoteka na cloud...
Znajuci koliko sam lenj za te stvari, a koliko Microsoft laze, cini mi se da to nece biti barem jos minimum 6 meseci.
Ja necu na W10 dokle god mi telefon ne dobije update, ili dok ne migriram gomilu datoteka na cloud...
Znajuci koliko sam lenj za te stvari, a koliko Microsoft laze, cini mi se da to nece biti barem jos minimum 6 meseci.
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;