Sport
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Re: Sport
To sto smo trenutno u k* ne znaci da cemo biti i 2016. godine. Ko zna ko ce doci na mesto selektora, ko ce od ovih volova dici ruke od reprezentacije i na kraju krajeva ko ce biti pozvan u reprezentaciju.
- Kuzmanovic
Barcelona - Manchester United 1:3 (0:1)

- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Grupa za SP stvarno nije mogla biti laksa, ali znajuci koliko nasi ne mogu
Citao ovih dana neke tekstove, ima li istine da Ljubinku Drulovicu i Veljku Paunovicu Tole nije dao da budu selektori A reprezentacije, ili je istina onaj intervju iz novina da Paunovic hoce da vodi klub?
Partizan ostao bez obestecenja za Milutinova ... ne mogu da verujem sta klub prolazi, posle 13 titula, EL ... kao Zvezda pre par sezona ..

Citao ovih dana neke tekstove, ima li istine da Ljubinku Drulovicu i Veljku Paunovicu Tole nije dao da budu selektori A reprezentacije, ili je istina onaj intervju iz novina da Paunovic hoce da vodi klub?
Partizan ostao bez obestecenja za Milutinova ... ne mogu da verujem sta klub prolazi, posle 13 titula, EL ... kao Zvezda pre par sezona ..
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Mislim da je glavni "problem" kod Drulovica sto on jednostavno ne zeli da mu se neko mesa u posao i namece menadzerske igrace. Koliko sam cuo slicna je stvar i sa Veljkom, doduse morao je neke da povede, ali uz uslov da on bira prvih 11. Velika je mafija oko reprezentacije, jer realno skoro svima je skocila cena posle uspeha na Svetskom prvenstvu, cak i rezervama.steva_anya napisao:Grupa za SP stvarno nije mogla biti laksa, ali znajuci koliko nasi ne mogu![]()
Realno Milutinov je iskoristio svoje pravo, kao i u ranijim slucajevima Bertans i Gagic. Mogao je kao Lovernj da dozvoli da i Partizan uzme deo obestecenja, ali nije. Doduse posto mu je isti menadzer kao i Bertansu, veroavtno je i uticaj menadzera bio presudan. Sledeci put kad budu potpisivali sa istim menadzerom ugovor ljudi u Partizanu bi trebalo da znaju sta ih ceka ili da jednostavno prekinu saradnju sa tom agencijom. Definitivno je Partizan finansijski slomljen, a kojim putem ce dalje je veliko pitanje
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Cijom krivicom i kako je finansijski slomljen?
To nikako da kazu. Ili cuvaju svoje fotelje ...
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
Ja sam tamo u vreme SP. Javite se ako dolazite. :-DMilos napisao:I ja nas vidim u Rusiji Kuzmanovicu,mozemo nas dvojica da prodajemo Kontur jastuke i Kosmodisk po trgu.
Koka Kola 4 rublje.
Tapatalk
To u zemlji Srbiji nikad neces saznati. Ko je kriv za 90 miliona EUR u Partizanu ili 50 miliona u Zvezdi ili ko je doveo skoro do bankrota KKCZV? Zvanicno NIKO, jer niko nije optuzen, a kamoli osudjen za sve te pljacke.steva_anya napisao:Cijom krivicom i kako je finansijski slomljen?

Ja sam uvek govorio da nisu Partizan i Zvezda pokrali pare, vec ljudi koji su tu bili, a njih niko ne dira
- Kuzmanovic
Odlicno igra Vosa, 2:0 na pocetku drugog poluvremena. Dace Bog da se sacuva ili poveca prednost. 
EDIT: 3:0!!! Kakav gol.
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk

EDIT: 3:0!!! Kakav gol.

Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk