Duke je, na zalost, ovu tekmu gledao preko strima na netu sa mora...
Sta reci, ni u najludjim snovima nisam ovo ocekivao. Da ne govorim koliko mi je krivo sto ovo nisam ispratio uzivo... Svaka cast momcima! To je Vosa, kad se najmanje nadas..
Poseban pozdrav za rts koji se nije udostojio ni ovu utakmicu da prenosi. Jebem vam mater, "servisu javni"!
RTV Vojvodina. Jeste, i ona a pripada javnom servisu, ali je sramota da vec koju godinu za redom rts ne prenosi Vosine utakmice u Evropi. Nije samo do rts-a, vec do svih medija. Pre ove tekme se tek ponegde mogla procitati vest o istoj, a mogu samo da zamislim ispiranje mozgova nedeljama u nazad da su crveni ili crni igrali sa tako atraktivnim protivnikom. Nema ni veze, navikli smo vec...
Bitno da na televiziji imaš širok izbor rijalitija, estradnih emislija i tome sličnih stvari. A neku utakmicu jedva nadješ ko prenosi...To je najveća žalost.
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Utakmice se traze na lemontv-u ali zato bacanje para na ljudski sljam se prikazuje u udarnim terminima. Zar je svet toliko otisao u rac da se pare obrcu na ovakvim glupostima. Pa bolje da ima rijaliti kako posalju grupu cigancica na opismenjavanje o trosku drzave ili sponzora. Pa da navijamo ko ce bolje ocene da ima. Ili da se pomogne bolesnoj deci.
Tako razmisljamo ti i ja. Ali to (nazalost) donosi pare, sto je primarni cilj. To je već probano u mnogim svetskim drzavama, kod nas se samo prenelo. Ni meni nije drago sto takve emisije imaju vecu publiku od sportskih događaja, ali tako je.
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој