AWD na M5 bi bio bitan samo kod ubrzanja iz mesta. Na snegu je taj auto isto upotrebljiv kao i 520d. Uostalom zašto svi treba da liče jedini na druge? Kome treba AWD sportski auto, ima Audi...
Imaju. standardan AMG rwd ii AMG S 4x4ROCK napisao:Slazem se za voznju zimi da je nezgodno sa 600hp po snegu i takodje da postoji izbor pa ko voli. Ja kad bi imao m5 ili m3 nikako mi ne bi bio jedini auto. Moras da imas pored toga jos jedan za grad npr. Mislim da ni amg nema awd ili se varam?
Pa naravno, sve je to jedan dobro organizovani kartel...Laki021 napisao: Cesto mislim da oni imaju dogovore, tipa aj vi pravite RS6 iskljucivo karavan 4x4, a mi cemo M5 iskljucivo limo rwd...
Cini mi se da sam citao na bimmerpostu ili tako negde pre par meseci...ftj napisao:Ko tvrdi? Ja se secam da su jos odavno najavili da ce sledeci m5 najverovatnije imati awd opciju.
Zato sto bi itekako postojalo interesovanje za jace dizelase od 250KS u najvisoj klasi limuzina.Floyd napisao:Zbog cega je bitno da svi imaju dizel motore visokih peroformansi?goblin napisao:BMW otkida sa 3.000ccm dizelasima i opet ocitava lekciju svima![]()
Sada definitivno padaju u vodu apsolutno svi izgovori Mercedesa posto stvarno nema smisla da u svojoj najvecoj i najluksuznijoj limuzini nude najjaci dizelas od samo 258KS (koliko konkurencija nudi vec u D segmentu, pa i vise od toga), dok jedan BMW iz iste kubikaze nudi 408KS.
Pa sto je mnogo, mnogo je.
Nikakvi izgovori druge ciljne grupe, druge filozofije... jednostavno ne piju vodu kada se radi o bas ovako drasticnoj razlici.
BMW-u jos jednom naklon do poda za ovu klasu motorizacije.Jos jedan domaci zadatak kompletnoj konkurenciji!
A Mercedes nece da se igra, pa za inat napravio i limuzinu i karavan i rwd i awdaleksa napisao:Pa naravno, sve je to jedan dobro organizovani kartel...Laki021 napisao: Cesto mislim da oni imaju dogovore, tipa aj vi pravite RS6 iskljucivo karavan 4x4, a mi cemo M5 iskljucivo limo rwd...