Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
TDI, da li si uopste video temu o predstavljenim automobilima?
Svako od nas pise kad je sta i kako menjao/popravljao/sredjivao..
Svako od nas pise kad je sta i kako menjao/popravljao/sredjivao..
Brzine idu u H-a !!!

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Slažem se s Markonijem. Potpuno nepotrebna tema na auto forumu, kao i još nekoliko. Ne znam kako funkcionišu forumi "s one strane ogledala", da li je bitno da se nabijaju klikovi, ali bolje je sačuvati kvalitet osnovne teme, čak i po cenu manje popularnosti foruma i slabijeg plasmana na pretražnicima. Mislim da ima dovoljno ventila s biciklima, muzikom, golim ženama, itd i da možemo da se svi zajedno suzdržimo oko ovakvih rasprava kojima sam i ja lično umeo da doprinesem.
Ovakve teme su interesantne, ali su produktivnije kada se diskutuju uživo jer se ljudi bolje razumeju, manja je tenzija, a i priča uživo pokazuje ko barata stvarnim znanjem (u bilo kojoj temi), kako ljudima radi mozak, a ko c/p tuđa mišljenja.
Ovakve teme su interesantne, ali su produktivnije kada se diskutuju uživo jer se ljudi bolje razumeju, manja je tenzija, a i priča uživo pokazuje ko barata stvarnim znanjem (u bilo kojoj temi), kako ljudima radi mozak, a ko c/p tuđa mišljenja.
- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Svaka tema o kolima na ovom forumu koju sam čitao, ima par slika kola, napise se sta je menjano sa vremena na vreme...Nigde nisam video slike nekih radova, zamene dela ili tako nesto... A takve teme najviše volim da čitam.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Hahaha.. Pa brate imas u svakoj vecoj temi (moje, uroseva, rakhilova, pajina, nextova, sonetove itd.).
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

TDI, bolje da čitaš šta želiš, gde želiš
Lično, mislim da si deo problema u ovoj epizodi, imaš specifičan način "internet komunikacije"
Molim te nemoj repliku na ovo, nema potrebe, idem sad na pivo, neću videti odgovor
Ako ovde nema onoga za čim tragaš, produži dalje
Imate svi poziv u kafanu svake prve subote, malo li je mogućnosti?
Nećemo više o tome, idemo dalje
Lično, mislim da si deo problema u ovoj epizodi, imaš specifičan način "internet komunikacije"
Molim te nemoj repliku na ovo, nema potrebe, idem sad na pivo, neću videti odgovor
Ako ovde nema onoga za čim tragaš, produži dalje
Imate svi poziv u kafanu svake prve subote, malo li je mogućnosti?
Nećemo više o tome, idemo dalje
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Većina od nas nisu majstori otud i izostanak takvih slika. 
Što se ove teme tiče... Kada je otvorena bio sam protiv drugi su već naveli razloge i sličnih iskustava na drugim forumima, ali, drugo mišljenje je tada prevladalo.
Sada sam protiv da se tema briše jer je deo istorije ovog foruma.
Uveren sam da će admini proceniti šta treba sa njom činiti.
Na kraju, svaka čast vladi Srbije vođenoj mudrom i državničkom politikom premijera Vučića.
Sent using Tapatalk

Što se ove teme tiče... Kada je otvorena bio sam protiv drugi su već naveli razloge i sličnih iskustava na drugim forumima, ali, drugo mišljenje je tada prevladalo.
Sada sam protiv da se tema briše jer je deo istorije ovog foruma.
Uveren sam da će admini proceniti šta treba sa njom činiti.
Na kraju, svaka čast vladi Srbije vođenoj mudrom i državničkom politikom premijera Vučića.

Sent using Tapatalk
Širim haos!
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Brisanje je sakacenje foruma. U najgorem slucaju, stavite na glasanje, pa ako je vecina za to nek se tema permanentno zakljuca. Ne da nece biti politike po drugim temama, ali onda moderisite na sitno I bice podnosljivo valjda.
Kako god, ne pita se za to jedan vec svi, neka bude zajednicka odluka da ostaje ili se zakljucava.
Od uzivo diskusije nema nista, sa mnom niko nikad nije nesto potezao na skupovima a ovako se oci vade, meni opet glupo da startujem teme tog tipa sam, nije da uzivam u ovim baljezgarijama, mojim ili tudjim. Sta se isprica na skupu cujemo mi, a sta se ovde napise stoji malo duze, zato smo svi osetljiviji na pisanje.
Kako god, ne pita se za to jedan vec svi, neka bude zajednicka odluka da ostaje ili se zakljucava.
Od uzivo diskusije nema nista, sa mnom niko nikad nije nesto potezao na skupovima a ovako se oci vade, meni opet glupo da startujem teme tog tipa sam, nije da uzivam u ovim baljezgarijama, mojim ili tudjim. Sta se isprica na skupu cujemo mi, a sta se ovde napise stoji malo duze, zato smo svi osetljiviji na pisanje.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Kad smo vec kod skupa, je l je sutra skup? 
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk

- TDI
- Banned
Grujo, videceš kad se vratiš sa piva.
Ne tragam ni za cim. Samo komentarisem stanje stvari. I rekoh vec, ako si čitao...
Ne tragam ni za cim. Samo komentarisem stanje stvari. I rekoh vec, ako si čitao...
TDI napisao: Ne kazem da mi ovaj forum nije dobar za razonodu. Jeste, super je i zato sam ovde. Što se mene tiče, neka ostane ovakav kakav je.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Tdi, ne citas opsirno, ne koristis pretragu, da si hteo nasao bi i ovde materijala, imas i DIY temu, ja sam postavljao nekoliko radova sto na mom autu, sto na drugarovom sto smo radili. Shone ima nekoliko tema o svojim kolima sto sam radi, vrlo sveobuhvatno, ima jos ljudi sto postavljaju, nemoj iznositi pausalne ocene.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Sto, da neces da postavis tronozac da plasis forumase 
Послато са GT-N7100

Послато са GT-N7100
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ajde molim te, nisam ja Hokaj. Zadovoljan sam i Rakhilovom finansiranju. 

- TDI
- Banned
Istina je da do sada nisam koristio pretragu. Na ovom forumu nikad nisam trazio resenje problema u vezi kola. I ogradio sam se da nisam u onim temama koje sam citao video Bog zna sta , sto se tiče predstavljanja kola i radova. Sto ne znaci da nema.
Rakhille, ne slažem se sa glasanjem, jer forum nije demokracija, znači treba mod team da odluči šta če brisati, jer ako se previše snage odlučivanja da " u ruke" članovima foruma na putu smo u anarhiju...nemaju svi dovoljno samokontrole i kulture
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
TDI napisao:Istina je da do sada nisam koristio pretragu. Na ovom forumu nikad nisam trazio resenje problema u vezi kola. I ogradio sam se da nisam u onim temama koje sam citao video Bog zna sta , sto se tiče predstavljanja kola i radova. Sto ne znaci da nema.
Moras da gledas da bi video, ako te to interesuje sigurno bi vec video koliko si vremena na forumu. Upravo je jedna takva tema medju aktivnim.TDI napisao: Ovo auto-forum? Ovo se samo zove auto-forum, a daj Boze da ima 10% veze sa automobilima. Nisam video ni jednu temu da neko sređuje auto, da prikazuje kako je otklonio neki kvar ili tako nesto. Ne kazem da mi ovaj forum nije dobar za razonodu. Jeste, super je i zato sam ovde. Što se mene tiče, neka ostane ovakav kakav je. Samo da ne ide na gore. Dok mi odgovara da ovde provodim deo svog slobodnog vremena, provodicu. Kad mi ne bude odgovaralo, necu više pisati i to je to.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money