Slatkiši & čokolade & kremići :)
Re: Slatkiši & čokolade & kremići :)
Nema fabričkog sladoleda koji je bolji od Movenpicka 

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Vladapetr napisao:Danas nadjem Frikom porodični sladoled sa čoko-rum ukusom. U prevodu: ukus starog dobrog Rum koktel sladoleda na štapiću
Ako crknem večeras, pokažite im ovu sliku i recite da sam umro kao... svinja

Odlican je!
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Nema kod nas, ali može da se nađe napolju relativno često.
Ne mogu da se zakunem da je (mnogo) bolji od Movenpick-a, ali je svakako drugačiji. Sećam se da sam tamanio Švarcvald, ali ne znam da li i dalje ima u ponudi. London Dairy, pogotovu ovaj Pralines and Cream je više gusti ledeni krem nego sladoled i nije presladak. I ostali ukusi su odlični (Tiramisu, Double chocolate, Cookies - Oreo), ali ovaj je najbolji. Ako i nije bolji od Movenpick-a, onda je svakako foto finiš.
Definitivno je bolji i od Haagen Dazs-a, Ben and Jerry's-a, Baskin Robbins-a, jedini koji je definitivno bolji i od LD-a i od MP-a je Lindt koji se kupuje u njihovim specijalizovanim radnjama, pa ga i ne računam jer ga nema u 'slobodnoj' prodaji po supermarketima.
Ne mogu da se zakunem da je (mnogo) bolji od Movenpick-a, ali je svakako drugačiji. Sećam se da sam tamanio Švarcvald, ali ne znam da li i dalje ima u ponudi. London Dairy, pogotovu ovaj Pralines and Cream je više gusti ledeni krem nego sladoled i nije presladak. I ostali ukusi su odlični (Tiramisu, Double chocolate, Cookies - Oreo), ali ovaj je najbolji. Ako i nije bolji od Movenpick-a, onda je svakako foto finiš.
Definitivno je bolji i od Haagen Dazs-a, Ben and Jerry's-a, Baskin Robbins-a, jedini koji je definitivno bolji i od LD-a i od MP-a je Lindt koji se kupuje u njihovim specijalizovanim radnjama, pa ga i ne računam jer ga nema u 'slobodnoj' prodaji po supermarketima.
Један нови крем на нашем тржишту. Вероватно је већина вас видела и пробала овај крема, а можда неки и нису.
Из Црне Горе стиже крем „Кре Монте“ (CreMonte http://cremonte.me/ ) из Подгорице. Крем је добар, јестив и није толико сладак као неки. Мања паковања су од 250, 500 и 900 грама и велика од 2,5 и 10 кг. Има да се купи у Роди, Максију, ДИС-у,... Цена најмањег паковања (250 гр) је мислим око 290,- динара (у Роди).

https://www.facebook.com/cremonte.me/ti ... e_internal
Из Црне Горе стиже крем „Кре Монте“ (CreMonte http://cremonte.me/ ) из Подгорице. Крем је добар, јестив и није толико сладак као неки. Мања паковања су од 250, 500 и 900 грама и велика од 2,5 и 10 кг. Има да се купи у Роди, Максију, ДИС-у,... Цена најмањег паковања (250 гр) је мислим око 290,- динара (у Роди).

https://www.facebook.com/cremonte.me/ti ... e_internal
Nisam znao za ovo, vlado kad mi riknu krajnici ti si kriv. Rum mi omiljeni ukusVladapetr napisao:Danas nadjem Frikom porodični sladoled sa čoko-rum ukusom. U prevodu: ukus starog dobrog Rum koktel sladoleda na štapiću
Ako crknem večeras, pokažite im ovu sliku i recite da sam umro kao... svinja
Ja imam fakticki prsle krajnike jos od malena jer sam upao vreo u partizanske vode na zlatiboru. Ali nikako da ih operisem a osetim da su mi naduveni. Ali zato sam stalno uzimao gazirano i hladnije jer klin se klinom izbija.
Ranije popijem nesto gazirano odmah boli grlo sada sve bez problema.

Odličan je sladoled.
Dobar je i onaj jeftini Deleze u beloj kutiji. Ima neka čokolada. Brzo smekša kad se izvadi iz zamrzivača i može baš mnooooogo da se pojede.
Tapatalk
Dobar je i onaj jeftini Deleze u beloj kutiji. Ima neka čokolada. Brzo smekša kad se izvadi iz zamrzivača i može baš mnooooogo da se pojede.
Tapatalk
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ko se nadje u NS imam sladoled za preporuku, poslasticarnica Kristina, pre su samo izradjivali po porudzbi izuzetno kvalitetna slana i slatka peciva, torte i kolace, sad su otvorili i lokal, u pitanju je Somborski bulevar, kada se iz Vrsacke skrene levo, prva zgrada, lokal u prizemlju, odlican sladoled, cena skroz korektna. Imaju i neke ukuse kojih nema u drugim poslasticarnicama.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Kad pomenu ukuse koji drugi nemaju, setih fore iz Alan Forda, kada Broj Jedan kupuje sladoled i traži okuse češnjak, pivo i salama. 

Širim haos!
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Ako je kao onaj majstor kog si mi preporučio,najradije bi preskočio tu poslastičarnicu.

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Imaš firmu iz Italije koja je možda i najbolji na svetu proizvođač veštačkih aroma, a u paleti imaju i arome slanine, tunjevine, pržene piletine itd... Arome su u tečnom stanju, dakle mogle bi se dodati prilikom spremanja nekog od instant sladoledamethane.master napisao:Kad pomenu ukuse koji drugi nemaju, setih fore iz Alan Forda, kada Broj Jedan kupuje sladoled i traži okuse češnjak, pivo i salama.

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ima u BGu poslasticarnica, msm da je "Crna ovca"
Prave ljudi neke ludacke sladolede, ima li su ukus slanine, kajmaka...
Prvom prilikom kada dodjem u BG moram otici
Prave ljudi neke ludacke sladolede, ima li su ukus slanine, kajmaka...

Prvom prilikom kada dodjem u BG moram otici

- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Jel neko isao u Sugar and Spice?
Obavezno da probate onaj Ben and Jerry's iz Maxija ili Tempa, za ove koji nisu. Odlican sladoled.
Poslato sa Lumia 925
Obavezno da probate onaj Ben and Jerry's iz Maxija ili Tempa, za ove koji nisu. Odlican sladoled.
Poslato sa Lumia 925
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ja bio, baš sam se razočarao, cene namunjene, sladoled najobičniji, ništa ništa posebno i neopravdano skupo.