Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
ne znam čemu rasprava o ženama kad je ovaj svet, svet muškaraca.
to će svaka normalna žena da kaže
žene su potrebne i divne i sposobne za svakojake stvari, ali je muškarac taj koji vodi ženu kroz život
kada nije tako, biće da nešto nije u redu sa muškarcem
nismo mi pčele ili tarantule da žena vodi glavnu reč
naravno, postoje muškarci koji zloupotrebljavaju svoju nadmoć, ali kao što rekoh i to je do muškarca koji je kao takav zreo za hospitalizaciju ili neku drugu državnu ustanovu.
znači žene su divne, lepe, majke, sa mozgom da razmišljaju, treba ih voleti i respektovati, ali red u prirodi se naprosto mora poštovati
to će svaka normalna žena da kaže
žene su potrebne i divne i sposobne za svakojake stvari, ali je muškarac taj koji vodi ženu kroz život
kada nije tako, biće da nešto nije u redu sa muškarcem
nismo mi pčele ili tarantule da žena vodi glavnu reč
naravno, postoje muškarci koji zloupotrebljavaju svoju nadmoć, ali kao što rekoh i to je do muškarca koji je kao takav zreo za hospitalizaciju ili neku drugu državnu ustanovu.
znači žene su divne, lepe, majke, sa mozgom da razmišljaju, treba ih voleti i respektovati, ali red u prirodi se naprosto mora poštovati
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ja imam oko sebe nekoliko primera kako bi ti muskarci koji treba da vode crkli od gladi i u djubru, a deca postala u najboljem slucaju mediokriteti, a verovatnije i gori, da nema zena da vode i rade.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Gledam i ne verujem, i nadam se da je zajebancija.
Ustavom je zagarantovana ravnopravnost a ko ne misli tako nek diskutuje o tome uz pivo pred dragstorom, na ovom forumu šovinistički stavovi nemaju mesta.
Gledajte sad ovo:
Žena ima ista prava kao muškarac a možda su žene i sposobniji pol
na severu Evrope su i uspešnije u svemu.
Cigani vrede isto kao Srbi a Srbi i Hrvati su braća
kao i Rumuni, Grci, Turci...
Crnci ne vrede ništa manje nego belci.
Belci ne vrede ništa manje nego crnci. A ni više.
Ko se ne slaže makar sa jednim stavom gore, ćelava mu keva...
Ustavom je zagarantovana ravnopravnost a ko ne misli tako nek diskutuje o tome uz pivo pred dragstorom, na ovom forumu šovinistički stavovi nemaju mesta.
Gledajte sad ovo:
Žena ima ista prava kao muškarac a možda su žene i sposobniji pol

Cigani vrede isto kao Srbi a Srbi i Hrvati su braća

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Plus jedan, i da jos samo dodam: ne nasedati na provokacije gosn Crnog, on to najbolje obozava
jaksa napisao:Gledam i ne verujem, i nadam se da je zajebancija.
Gledajte sad ovo:
Žena ima ista prava kao muškarac a možda su žene i sposobniji polna severu Evrope su i uspešnije u svemu.
Cigani vrede isto kao Srbi a Srbi i Hrvati su braćakao i Rumuni, Grci, Turci...

Jakša zaboravio si najveću fobiju u Srbalja pa ću da dopunim.
Homoseksualci vrede isto koliko i hetero.
- Rakhil
Svetogrdje!!!
Danas bas zeni pricam kakvu smo kultnu raspravu imali na forumu i slozimo se da moramo cerke upisati na MMA u nekom momentu, da imaju konkretne argumente ako neko krene da im objasnjava kako sa penisom dolazi i autoritet
Danas bas zeni pricam kakvu smo kultnu raspravu imali na forumu i slozimo se da moramo cerke upisati na MMA u nekom momentu, da imaju konkretne argumente ako neko krene da im objasnjava kako sa penisom dolazi i autoritet

- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Možda neko ne razmišlja o pravima i sl, već o pre svega psiho-fizičkim razlikama polova, razlike tu postoje-izuzimajući neke izuzetke i ekstreme.
Mi smo fizički jači, brži, bolje se snalazimo u prostoru, i imamo izraženiji takmičarski duh...
One duže mogu da prežive bez hrane, imaju viši prag tolerancije za bol, čitaju bolje ne verbalnu komunikaciju, razvijenije su im verbalne mogućnosti...
Nešto ukratko npr, svakako razlike postoje , i živele razlike
, u tom smislu.
U smislu društva naravno da su prava ista, e sad nije isto na svim meridijanima na svetu, al kapiram da je u Evropi jasno. Postoje i dan danas neke razlike sever/jug Evrope.
Ko koga vodi i sl, hmmm tu bi bilo mnogo prostora za analizu, al mislim da ni one ni mi nismo psi pa da ima potrebe i uopšte pretpostavke da neko nekoga vodi. Mislim da je bolje razmišljati u pravcu kako se dobro međusobno dopunjujemo.
Mi smo fizički jači, brži, bolje se snalazimo u prostoru, i imamo izraženiji takmičarski duh...
One duže mogu da prežive bez hrane, imaju viši prag tolerancije za bol, čitaju bolje ne verbalnu komunikaciju, razvijenije su im verbalne mogućnosti...
Nešto ukratko npr, svakako razlike postoje , i živele razlike

U smislu društva naravno da su prava ista, e sad nije isto na svim meridijanima na svetu, al kapiram da je u Evropi jasno. Postoje i dan danas neke razlike sever/jug Evrope.
Ko koga vodi i sl, hmmm tu bi bilo mnogo prostora za analizu, al mislim da ni one ni mi nismo psi pa da ima potrebe i uopšte pretpostavke da neko nekoga vodi. Mislim da je bolje razmišljati u pravcu kako se dobro međusobno dopunjujemo.
Zar nije najveća fobija promaja? Uzgred, ona ni ne postoji 

Promaju nemoj da diras!!!
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
I ladan beton- to je neprijateljsko trojstvo 

- Rakhil
Evo i Mladenu da lupim plus jedan: vazno je uvek zapamtiti u prici o ravnopravnosti da mi bolje vozimo i NIKAD NE ODSTUPATI OD TOGA 

Promaja, ladan beton i plivajući zamajac u prirodne pojave, a homoseksualizam je društvena opasnost po snazi jača od prirodnih pojava.
Za Mladena

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
A ko im je pomogao da razviju te dve prednosti? I to je muška zasluga!Mladen7 napisao:One duže mogu da prežive bez hrane, imaju viši prag tolerancije za bol