Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Re: Dobro veče

Post od Kuzmanovic »

TDI napisao:Hajde Grujicu, sada cu da pitam nesto, ali nemoj opet da mi kazes da ovde nije mesto za to pitanje...Kratak je odgovor. Moze da bude da ili ne. Hajde neka mi neko odgovori iz prve ruke, ne bilo mu tesko...Da li ona perionica na Tosinom Bunaru radi 24 sata ili ne?
Da
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:
Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
Garaža: VW Passat B5.5 Variant

Post od TDI »

Danke... :pivo:
Slika
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

:pivo:
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Laki021 napisao:
Mares napisao:@ljubitelj ... ja bas imam suprotno iskustvo (govorim o onim jeftinijim varijantama sto ih vecina ljudi kupuje). Mozda je ono deklarisano na vucu do 3,5t ali kad treba da povuce (narocito ako si negde zaglavljen) puca samo tako, te se pokaze da je totalni promasaj.

Mozda su neka skuplja bolja resenja.

U svakom slucaju uzimam rudu (sad sam zvao, nova u radnji 2400din), sutra cu otici da vidim, jos se malo promuvam i uzmem.
Ako cimas pokidaces ga, bitno je lagano ga zateci i onda ide.
Pre nekih 10god slepao sam druga, nit on nit ja znali sta radimo, iskidali tri sajle na 500m dok nismo naucili :) Cetvrtom se tek odselpali...

Kada krece auto sajla mora biti zategnuta, ako je labava a ti kreces makar lagano, tj recimo ides 5-10km/h u trenutku zatezanja cima ludacki i puca...
Apsolutno.
Mnogo je bitnije da vozači znaju šta i kako da rade nego čime su vezani.
Sajla apsolutno sve vreme mora da bude zategnuta i onda nema problema.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Te elastične postoje i jače. Kupio sam sad skoro tu jaču kao, tek da imam u kolima. Nisam imao ni trougao pa sam se baš istrošio pred put :-)

S3
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Poslednji čamac sa Ade za NBGD posle beergartena. Na bajsu. Stella Artois, Ulquer, Sindikat, Sindikat, Sindikat, Sindikat... prajsles

Tapatalk
Mares
Reactions:
Pridružio se: 13 Avg 2012, 19:44

Post od Mares »

Paja napisao:
Laki021 napisao:
Mares napisao:@ljubitelj ... ja bas imam suprotno iskustvo (govorim o onim jeftinijim varijantama sto ih vecina ljudi kupuje). Mozda je ono deklarisano na vucu do 3,5t ali kad treba da povuce (narocito ako si negde zaglavljen) puca samo tako, te se pokaze da je totalni promasaj.

Mozda su neka skuplja bolja resenja.

U svakom slucaju uzimam rudu (sad sam zvao, nova u radnji 2400din), sutra cu otici da vidim, jos se malo promuvam i uzmem.
Ako cimas pokidaces ga, bitno je lagano ga zateci i onda ide.
Pre nekih 10god slepao sam druga, nit on nit ja znali sta radimo, iskidali tri sajle na 500m dok nismo naucili :) Cetvrtom se tek odselpali...

Kada krece auto sajla mora biti zategnuta, ako je labava a ti kreces makar lagano, tj recimo ides 5-10km/h u trenutku zatezanja cima ludacki i puca...
Apsolutno.
Mnogo je bitnije da vozači znaju šta i kako da rade nego čime su vezani.
Sajla apsolutno sve vreme mora da bude zategnuta i onda nema problema.
Slazem se, mada vise sam pricao u smeru da kad se zaglavis negde te jeftnije sajle (kanap, sta god da je..) puca lako...npr. Vozilo koje te izvlaci lagano se namesti tako da je sajla zategnuta skroz, nema cimanja, ali kako on polako daje gas i picibje da se krece, sdruge strane ti i dalje ne micas, sajla se zateze i puca ... Za klasicno slepanje po putu kontam mogu da izdrze i te najobicnije

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Malopre se vraćam iz šetnje i taman da otključam stan, provalim da u ruci nosim praznu korpu iz Maksija. :kezo:

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Svo ovo pivo što sam popio izgleda prešlo na tebe. Meni je skroz ok, čak sam bajs dovez'o do kuće po mraku bez problema.
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

methane.master napisao:Malopre se vraćam iz šetnje i taman da otključam stan, provalim da u ruci nosim praznu korpu iz Maksija. :kezo:

Sent using Tapatalk
Slika
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:

Post od methane.master »

Izgleda da sam uzeo pogrešne bombone. :kezo:

@Miloš
Zreo za... :kezo:

Sent using Tapatalk
Poslednja izmena od methane.master u 05 Avg 2015, 23:07, izmenjeno 1 put ukupno.
Širim haos!
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Opusteno, ja dodjem sinoc oko 2 gajbi, ostavim oba prednja prozora otvorena, sa sve kamerom na soferci i naocarima na naslonu za ruku, dolazim u 4 popodne danas, izvalim sta sam uradio, pa izvalim da niko nista nije takao :)
A proslo je jedno 1000 ljudi pored kola.

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

methane.master napisao: @Miloš
Zreo za... :kezo:
Sent using Tapatalk
A ne,ovo je gospodin koji mnogim ljudima sakriva stvari po kuci :D
Xepoj87 napisao:Opusteno, ja dodjem sinoc oko 2 gajbi, ostavim oba prednja prozora otvorena, sa sve kamerom na soferci i naocarima na naslonu za ruku, dolazim u 4 popodne danas, izvalim sta sam uradio, pa izvalim da niko nista nije takao :)
A proslo je jedno 1000 ljudi pored kola.

Sent from my Sony
Ti zivis prekoputa Bele kuce,da si to uradio na Karaburmi,ne bi nasao auto :D
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:

Post od methane.master »

Milos napisao: A ne,ovo je gospodin koji mnogim ljudima sakriva stvari po kuci :D
A taj.... Svejedno zreo sam izgleda i za njega. :D
Širim haos!
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Znaš li bar šta si radio u Maxiju?
Odgovori