Ideja: Oficijelni ručni sat foruma?
Re: Ideja: Oficijelni ručni sat foruma?
Provaću večeras da nacrtam i iskombinujem nešto od ovog

Moje mišljenje o dizajnu:
-metalna narukvica (uroš objasnio zasto)
-crna pozadina sa narandzastim detaljima jer je praktičnije od full narandzaste
-prsten ovaj tanji ili crn sa narandzastim detaljima, ili narandžasti kao na ovom sektoru
-(s)kazaljke bele boje zbog vidljivosti, eventualno sekundara narandžasta
-metalna narukvica (uroš objasnio zasto)
-crna pozadina sa narandzastim detaljima jer je praktičnije od full narandzaste
-prsten ovaj tanji ili crn sa narandzastim detaljima, ili narandžasti kao na ovom sektoru
-(s)kazaljke bele boje zbog vidljivosti, eventualno sekundara narandžasta
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Prsten je skup, napisao je Rahkil i koliko. Ako se uzima naknadno lepsi je crni, postovao sam slike. A moze naknadno i nandzarasti da se uzme.
Kao kad kupis klot makinu pa je budzis, naroCki receno
Nego di su novosadjani?
Kao kad kupis klot makinu pa je budzis, naroCki receno

Nego di su novosadjani?
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Dobio sam neke odgovore. Što se tiče poklopca pozadi, ne utiče na cenu bilo kakav nivo detalja jer se graviranje radi laserski. Jedino ograničenje je da ne bude previše tankih elemenata grafike.
Što se tiče dodatnog broja, ukoliko bude veće interesovanje pa da se naknadno uzme još 5-10-15 satova to je moguće ali mora odmah da se poruci i uradi odmah npr 40 brojčanika i poklopaca mehanizma. Uradiće i poslace mi ASAP uprošćene grafičke prikaze svih kućišta pa da može da se krene u dizajniranje.
Što se tiče dodatnog broja, ukoliko bude veće interesovanje pa da se naknadno uzme još 5-10-15 satova to je moguće ali mora odmah da se poruci i uradi odmah npr 40 brojčanika i poklopaca mehanizma. Uradiće i poslace mi ASAP uprošćene grafičke prikaze svih kućišta pa da može da se krene u dizajniranje.
Nadam se da će ti grafički prikazi biti vektorskog tipa, da bi se po njima moglo crtati.
Što se natpisa tiče, meni se više svidja "Амфибия" nego "Восток". Ovaj prvi je bar naziv za tip vozila, a i tip fonta u nekom kurzivu.
Što se natpisa tiče, meni se više svidja "Амфибия" nego "Восток". Ovaj prvi je bar naziv za tip vozila, a i tip fonta u nekom kurzivu.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
I Vostok je naziv vozila i to svemirskog 

Neznatno bržeg 

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Apdejt, Rusi su nam poslali vektorske planove svih kucista, sto ce olaksati posao. Uros ima neku ideju da pocnemo da pravimo sami custom bezele, pa cemo javiti i opciju da za ovu seriju mozda uradimo ovo sto vam se ocito svima svidja, pod uslovom da ne bude skupo. Uz cifer i caseback, to ce biti zaista unikatan sat, kolekcionarski primerak
Oko narukvica i kaiseva se ne razmisljajte, imamo bukvalno milion opcija za naknadnu zamenu, svako moze da uzme po dodatni kais po volji za par evra ako se tako dogovorimo pa menjajte prema garderobi ili sta vec
Napravicu neki brif za dizajnere pa da im prosledimo uz materijal. Ne bi bilo lose da se odlucimo za kuciste unapred, ali kapiram da predlog cifera mozemo ukomponovati u svako kuciste pa da uporedimo na primerima sta je najpopularnije.
Da ne zaboravim, svaka cast Urosu sto se setio ovoga, i Vucicu sto je za samo mesec dana uspeo da se usere u zivot celoj naciji do grla.

Oko narukvica i kaiseva se ne razmisljajte, imamo bukvalno milion opcija za naknadnu zamenu, svako moze da uzme po dodatni kais po volji za par evra ako se tako dogovorimo pa menjajte prema garderobi ili sta vec

Napravicu neki brif za dizajnere pa da im prosledimo uz materijal. Ne bi bilo lose da se odlucimo za kuciste unapred, ali kapiram da predlog cifera mozemo ukomponovati u svako kuciste pa da uporedimo na primerima sta je najpopularnije.
Da ne zaboravim, svaka cast Urosu sto se setio ovoga, i Vucicu sto je za samo mesec dana uspeo da se usere u zivot celoj naciji do grla.
- branja
E Rakhike stvarno ne shvatas velike planove naseg bogoca. Cuti i placaj Kuzmanovicu skolovanje 
Kuzmanovicu samo da znas da sam poslednja dva meseca sebi povecao platu i samim tim placam 15000 vise doprinosa, ako ne diplomiras sa najmanje 9om nagrebosi.
Kad bi mogli da razmotrimo ideje? Ja sam danas poprilicno zauzet, sutra sam fri posle 5 i za vikend isto.
Poslato sa Lumia 925

Kuzmanovicu samo da znas da sam poslednja dva meseca sebi povecao platu i samim tim placam 15000 vise doprinosa, ako ne diplomiras sa najmanje 9om nagrebosi.
Kad bi mogli da razmotrimo ideje? Ja sam danas poprilicno zauzet, sutra sam fri posle 5 i za vikend isto.
Poslato sa Lumia 925
Jel ima neko na forumu da se bavi dizajnom?
Poslednja izmena od stefanan u 06 Avg 2015, 19:04, izmenjeno 1 put ukupno.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Aviator dobili smo vektore svih kućišta u Korelu, ja to ne mogu da otvorim, mogu da ti fwd na mejl. Dobio sam i drugi attachment, koliko znam ruski to bi trebao da je fajl za font, isto ne mogu da ga otvorim.
Evo nekih noviteta iz ruke:
Tip 120

Tip 110

Tip 420

U međuvremenu javlja mi se čovek kome sam pre par meseci prodao sat i traži rezervno staklo. Bio je na moru i sa sinovima se nešto rvao u vodi i otkine mu se kaiš i otpadne sat na dno. Svakog narednog dana su ronili ne bi li ga našli i petog dana ga nađu, potpuno matiran, izbrušen šljunkom, ali radi najnormalnije
Evo nekih noviteta iz ruke:
Tip 120

Tip 110

Tip 420

U međuvremenu javlja mi se čovek kome sam pre par meseci prodao sat i traži rezervno staklo. Bio je na moru i sa sinovima se nešto rvao u vodi i otkine mu se kaiš i otpadne sat na dno. Svakog narednog dana su ronili ne bi li ga našli i petog dana ga nađu, potpuno matiran, izbrušen šljunkom, ali radi najnormalnije

Ovaj 120 s gumenom narukvicom mi nekako najvise u skladu s temom. Lep je i ovakav kakav je, ali s onom karbon/sace teksturom i narandzastim logoom bi se uklopilo u pricu mozda jos bolje. To je samo nalepnica, tekstura, stampa, ne mora biti 'grbavo' na dodir, 3d il' sta ja znam.
Koji je veci 420 ili 120 ?
- branja
ovaj 120 je totalni sehi, pogotovo sa plavom sekundarom. Mozda bi moglo malo da se zacrveni ko broja 6,7,8 kao crveno u obrtajima. Samo predlog