Mobilne telekomunikacije
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Re: Mobilne telekomunikacije
Sta je sklono pucanju?
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Staklo na ledjima.
Ne mislim da lako puca, ali naspram sadasnjih ledja koja ne mogu da se polome ova staklena su znatno osetljivija.
Ne mislim da lako puca, ali naspram sadasnjih ledja koja ne mogu da se polome ova staklena su znatno osetljivija.
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
IMas na trafikama neku Vip internet kosta 85kn sto je otprilike 1275 din, a imas 100kn kredita. Niti pise koliko je to Gb nit ista.ljubitelj napisao:Tako skupo u HR, koji provajder?sasa lbg napisao:Pa bolje u Cro imas pripaid sa 1 GB neta 12 e otprilike.branja napisao:Bolje da sam kupio cro karticu i cepao net, kao sto kazes. Inace mts naplacuje 100kb 60din.
Poslato sa Lumia 925
Nedavno sam u MK prepaid VIP-a platio 100denara /manje od 2 evra/ za 2GB neta+ voice omogucen.
Gledajuci ovaj novi Win 10 (rekoh da sam jako pozitivno iznenadjen), mislim da dolazi vreme da se predje i na telefone sa Windowsom, tj za nekih godinu dana od sada.
Win 10 na telefonima ce sada biti isti sistem kao i na racunarima (za razliku od Win 8), dakle svaka aplikacija koja radi na racunaru bi teoretski trebala da radi i na telefonu. Dugogodisnji san telefon koji se utakne u dock i postaje racunar polako postaje stvarnost
Ali i ako zanemarimo to, potpuna sinhronizovanost telefona i racunara u svakom trenutku je sjajna stvar.
Pride Microsoft je mudro odlucio da samostalno proizvodi sve flagship Win 10 telefone a da ostali prave telefone srednje i nize klase. Na ovaj nacin ce osigurati potpunu kontrolu nad proizvodima i vrhunski kvalitet i stabilnost telefona (dok Google pusta svaku budalu da pravi skupe i diskutabilne Andorid telefone i kvari im imidz Androida).
Microsoft zaista poslednjih par godina radi vrhunksi posao, ako tako nastave bice nesto od njih
Win 10 na telefonima ce sada biti isti sistem kao i na racunarima (za razliku od Win 8), dakle svaka aplikacija koja radi na racunaru bi teoretski trebala da radi i na telefonu. Dugogodisnji san telefon koji se utakne u dock i postaje racunar polako postaje stvarnost

Pride Microsoft je mudro odlucio da samostalno proizvodi sve flagship Win 10 telefone a da ostali prave telefone srednje i nize klase. Na ovaj nacin ce osigurati potpunu kontrolu nad proizvodima i vrhunski kvalitet i stabilnost telefona (dok Google pusta svaku budalu da pravi skupe i diskutabilne Andorid telefone i kvari im imidz Androida).
Microsoft zaista poslednjih par godina radi vrhunksi posao, ako tako nastave bice nesto od njih

U HR kupite Tele2 i za ne secam se koliko kuna, mislim 30 imate neogranicen internet (3G valjda) 7 ili 10 dana.
Koja alternativa za Facebook apk?
TT
TT
To znam. Možda ima još neka.
TT
TT
Pominjao je sebekg jednu pre par strana,zaboravio sam naziv
Koji autopunjac je dobar za N9005? Ima li neko iskustvo iz prve ruke takoreci?
Interesuju me samo ovi koji se mogu nabaviti kod nas?
Da li je 2.1A dovoljno?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Interesuju me samo ovi koji se mogu nabaviti kod nas?
Da li je 2.1A dovoljno?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Da. Bilo koji sa 2A će raditi posao. Ako želiš da se brže puni dok radi navigacija, staviš power saving mode. Nema razlike ako samo gledaš navigaciju.
Ja obično podesim rutu pa onda aktiviram power saving.
Tapatalk
Ja obično podesim rutu pa onda aktiviram power saving.
Tapatalk
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Gde ima oridji oprema za Huawei, slomio punjač jebaga.
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Ne znam zasto bi kupovao originalni, al' dobro...
Mobis electronic, Bulevar Mihajla Pupina 117.
Okreni Huawei tehnicku podrsk u okviru Mesc-a u i pitaj ih 0800/088-880.
Mobis electronic, Bulevar Mihajla Pupina 117.
Okreni Huawei tehnicku podrsk u okviru Mesc-a u i pitaj ih 0800/088-880.
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;