Dobro veče
Re: Dobro veče
Hahahah koji mindfuck
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Prodao bih auto. Ili bi iscupao celu tabluRakhil napisao:Moj OCD bi podivljao da mi auto pokazuje 20 na sat u mestu

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Jeptese 
Pun plina naravno, u benzinskom rezervoaru je 500 din zbog obijanja.
A za 500 rpm i 20 km/h jbg, bikoz Lancia.
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk

Pun plina naravno, u benzinskom rezervoaru je 500 din zbog obijanja.
A za 500 rpm i 20 km/h jbg, bikoz Lancia.

- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Ides veceras?nidza napisao:Ajde na pivo na Beer Garden. Razmišljam se da lagano otpedalam sa klincem na jedan (dva, tri) Sindikat.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ok, shvatili smo, nezadovoljan si svojim radnim vremenom, ne moras x puta da ponavljas...TDI napisao:To je extra kada se covek navikne da legne i ustaje na vreme. Sto ako imas poremeceno radno vreme tesko mozes. Ne kaze se dzabe da je gospodsko radno vreme ko radi samo prvu smenu od 08-16.00 i ne radi vikend. Između ostalog, to je i zato sto takvo radno vreme najmanje remeti bio-ritam. Sve ostalo je manje vazno.stefanan napisao:Jutro. Nisam ustao u 8 nedeljama, iznenađujuće dobro se osećam
Da si kupio od mene Kappu V6, ovo bi bila realna slika kada si u 2. brzini i ne pipaš gas.Kuzmanovic napisao: A za 500 rpm i 20 km/h jbg, bikoz Lancia.![]()

Ђенерал Јанковић
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Izgleda da ce da se vreme pokvari popodne, najavljeni pljuskovi, tako da cu da vodim decu na neki rodjendan. Ko moze da se organizuje ranije, nek pedala, samo gledajte da ne glavite da vas ne uhvati.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Sta si uradio na kraju sa njom?snork napisao:Da si kupio od mene Kappu V6, ovo bi bila realna slika kada si u 2. brzini i ne pipaš gas.Kuzmanovic napisao: A za 500 rpm i 20 km/h jbg, bikoz Lancia.![]()

- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Imaš Nexte taj klip u temi Ratna tehnika, i napomenuo sam zašto se to rade, i ne rade samo oni to
Sad u Prvomajskoj videh onaj Ford Galaxi što ga je Vlada čuknuo pre par dana, sad uredno parkiran van kolovoza

Sad u Prvomajskoj videh onaj Ford Galaxi što ga je Vlada čuknuo pre par dana, sad uredno parkiran van kolovoza

Večeras se vraćamo, ako odem idem odmah posle šljake. Klinac je mali da vilenimo neosvetljenim bajsevimapo Adi. Doduše ima barem kacigu, ja nemam ni to.branja napisao:Ides veceras?nidza napisao:Ajde na pivo na Beer Garden. Razmišljam se da lagano otpedalam sa klincem na jedan (dva, tri) Sindikat.
- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Jel mozemo ti i ja onako, drugarski da se dogovorimo da svoje frustracije ne ispoljavaš na meni? Aj ispuni mi tu zelju, do neba cu ti biti zahvalan...Grujic napisao:Ok, shvatili smo, nezadovoljan si svojim radnim vremenom, ne moras x puta da ponavljas...TDI napisao:To je extra kada se covek navikne da legne i ustaje na vreme. Sto ako imas poremeceno radno vreme tesko mozes. Ne kaze se dzabe da je gospodsko radno vreme ko radi samo prvu smenu od 08-16.00 i ne radi vikend. Između ostalog, to je i zato sto takvo radno vreme najmanje remeti bio-ritam. Sve ostalo je manje vazno.stefanan napisao:Jutro. Nisam ustao u 8 nedeljama, iznenađujuće dobro se osećam
Onako bratski se izljubite i dogovorite