gde u ns proveriti akumulator? neke preporuke za proizvodjaca/model?
nisam vozio auto jedno nedelju dana i pre 3 dana da odem do posla na onoj kisi ujutru malo teze upali. u povratku s posla sam verglao jedno 5minuta. sutradan slicna ali malo blaza situacija. nemam pojma kolko je star, mrzelo me po kisi da gledam, a posle i zaboravio...
Trazi se akumulator za Alfu 156 1.9 jtd 16V 140ks. U temi dobro vece sam pitao za katalog i Vartin i Magneti Marelliev katalog mi je preporucio vise vrsta akumulatora koji se krecu od 70Ah do 77Ah i od 640A do 780A.
Posto je u kolima neki kung fu akumulator od 82Ah i 800A, koji mi preporucujete da stavim u Alfu? I koju marku akumulatora da izaberem? I gde je u Bg-u najbolje kupiti akumulator?
Ako ti nije daleko 11. April Inas na spratu onog trznog centra radnju za akumulatore. Traži. Bojana i pozovi se na mene. Imaju dobar izbor i vrše otkup starih akumulatora.
Treba i ja da odem do njega da mi testira ovaj aku u Hondi. I taj sam kupio kod njega pre jedno 3 godine, al je tad radio u drugoj radnji.
Ja verujem da je Varta dobra i verovatno ću je opet uzeti kad budem menjao. Svaka čast Exide i ostalima.