O presretačima
Re: O presretačima
ma nasi ljudi mnogo vole da s....
Lako je da kukas kad si u poziciji obicnog gradjanina, da pricas kako je taj lik glup, ovakav ili onakav, al on se u svom poslu probio i dosao do pozicije koja mu je omogucila takve stvari. Ako ste svi vi pametniji od njega, sto niste direktori u svojim firmama ili generali u MUPu...
(ne napadam nikoga licno, niti branim njega)
Ja bih prvi da sam na takvoj poziciji koristio sve prednosti koje ona donosi, i onaj ko kaze da to ne bi uradio - laze, i lazno moralise ovde.
Uvek sam za maksimalno koriscenje zaplenjene imovine. Ako je potrebno drzavi (realno potrebno), onda se lepo koristi. Ako nije potrebno, onda se proda na licitaciji, ali to je losija opcija jer se dobije i do nekoliko puta manja cena od realne, trzisne.
Neka bude Bentley presretac, oni ionako retko dobro rade svoj posao. Nema dogovora, nema oprastanja.
Lako je da kukas kad si u poziciji obicnog gradjanina, da pricas kako je taj lik glup, ovakav ili onakav, al on se u svom poslu probio i dosao do pozicije koja mu je omogucila takve stvari. Ako ste svi vi pametniji od njega, sto niste direktori u svojim firmama ili generali u MUPu...
(ne napadam nikoga licno, niti branim njega)
Ja bih prvi da sam na takvoj poziciji koristio sve prednosti koje ona donosi, i onaj ko kaze da to ne bi uradio - laze, i lazno moralise ovde.
Uvek sam za maksimalno koriscenje zaplenjene imovine. Ako je potrebno drzavi (realno potrebno), onda se lepo koristi. Ako nije potrebno, onda se proda na licitaciji, ali to je losija opcija jer se dobije i do nekoliko puta manja cena od realne, trzisne.
Neka bude Bentley presretac, oni ionako retko dobro rade svoj posao. Nema dogovora, nema oprastanja.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Upravo sam to napisao u nekom od proslih postova.Laki021 napisao: i onda kazu steta procenjena na nekoliko hiljada evra, pa to mu na bentliju znaci da ga je ocesao![]()

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Ja i dalje ne vidim svrhu tako skupog presretača. Da navlači potencijalne mušterije ? Da se koristi za vožnju gradskim ulicama pri brzini od 250 km/h ?
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Konkretnu svrhu ni ja ne vidim, obavljaju to i kola mnogo jeftinija za odrzavanje=veci profit. Ovo je trebalo prodati po nekoj normalnoj ceni, a zadrzati samo ako se ne moze utopiti povoljno.

Ove novine su gore od kurira, naslov bomba a unutra ništa od informacija, šta, gde, kako, ko je kriv... Bentli sam video jutros u Ljermontovoj, nema ogrebotinu.
@Geza, viđao sam ga na autoputu za NS.
@Geza, viđao sam ga na autoputu za NS.
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
- kvcali
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
- Garaža: Omega B2 2.0
- Kontakt:
Neko kaze da je covek zavrsio fakulet, eeee, da je to tako, on je bio obican pozornik, pendrek po ulicama pristine, posle rata po ulicama beograda, a to mesto je zasluzio zna se cime, ljudi nismo bre deca, ajte molim vas.
a ko sto reko pancevac hoce da se srusi a bitno da oni love sirotilnju po auto putu sa bentlijem, koja ide 150 umesto 120 i po kojeg stranca, mislite da hvataju zatamljene limuzine, nijednu nisam video na njihovim reportazama
a ko sto reko pancevac hoce da se srusi a bitno da oni love sirotilnju po auto putu sa bentlijem, koja ide 150 umesto 120 i po kojeg stranca, mislite da hvataju zatamljene limuzine, nijednu nisam video na njihovim reportazama

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
http://www.opelteamserbia.com/forum
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Uopste te ne razumem na sta se odnosi ova prva recenica.
Jel poznajes coveka licno, ili nekoga njemu toliko bliskog da znas konkretne detalje o njemu? Ovako pricamo trla baba lan sa nekim poluinformacijama koje su iznele ove "novine". A ubedjen sam da i u nasoj policiji i uopste institucijama sistema postoji kvalitetnih ljudi, doduse velika vecina nije iz te grupe. Ne kazem da je ovaj dobar strucnjak, ali ne mogu da tvrdim ni da nije.

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Svako bi radio mnogo sta lose, zato nikad ne treba da bude na savesti pojedinaca nego da je sistem takav da ne dozvoljava te stvari.Ja bih prvi da sam na takvoj poziciji koristio sve prednosti koje ona donosi, i onaj ko kaze da to ne bi uradio - laze, i lazno moralise ovde.
- kvcali
- Kontakt:
dragvorl napisao:Nije da ga branim, ali nemojte svasta pisati, covek je ipak zavrsio neki fakultet za razliku od drugih. Druga stvar, iz ove zute stampe i clanka se ne moze nista konkretno saznati, ni ko je kriv, ni kakva je steta, bas nista, sto se mene tice ovakve poluinformacije bih zabranio. Mozda je bahat i bezobrazan, mozda je i obrnuto.
on je obican pandur koji je avanzovao na onaj ili ovaj nacin od skole ima kurs sportske voznje verovatno i mozda talenat za tako nesto, pa da li je realno da general ganja tamo nekog presretaca,
to vam je isto kao kada bi general u vojsci terao tenk u elitnoj oklopnoj brigadi u nekoj bitci, ajte molim vas
E da naravno da ga ne poznajem licno ali iz sleta desavanja lako je zakljuciti, pa koji covek koji je postavljen ali podvlacim postavljen na neku funkciju u drzavnim organima bilo koje vrste ima neku profesionalnu reputaciju, mali broj, mizeran, a i ovom se iz ociju vidi da mu je IQ manji od cipela

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Eto vidis, imas pogresnu pretpostavku. Covek je zavrsio pravni fakultet. Trebao si samo pogledati na sajtu. Nemam nista protiv tebe licno, ali bar proveri kada nesto napises, od pausalnih ocena i procena nastaje samo zabuna, to se odnosi ne samo na tebe, nego generalno. http://prezentacije.mup.gov.rs/usp/Organizacija/NU.html. Ja i dalje nisam video i procitao nista konkretno negativno za ovog coveka ovde na forumu, opet kazem, ne branim ga, ali kada se vec neko kritikuje valja to i bar nekako dokazati.kvcali napisao: on je obican pandur koji je avanzovao na onaj ili ovaj nacin od skole ima kurs sportske voznje verovatno i mozda talenat za tako nesto, pa da li je realno da general ganja tamo nekog presretaca,

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Al ne pise kad je diplomirao
Tako da nije iskljuceno ovo sto kvcali kaze

Tako da nije iskljuceno ovo sto kvcali kaze
Lik koji je neki k.... u ovim novinama je bio u Kuriru koliko ja znam, to dovoljno govori, a plus moraju da se dokazuju ovim kvazi vestima. Bentli jeste koliko znam bio udaren, ali minimalno i to krivicom drugog vozača, što se i poklapa sa štetom od nekoliko hiljada evra. Opet kažem, nikoga ne branim iti nekoga napadam, ali budimo realni, šta ovakvim "novinama" ide u prilog da napišu "General Simić ogrebao bentlija, nije on kriv, auto je sutradan vraćen u upotrebu".
Имам једно потпитање...
- kvcali
- Kontakt:
Toma diploma sindrom, znaju ga ljudi iz pristine iz doba kad je bio pendrek, a i u KV-u ima dosta izbeglica sa kosova i svi se znaju medjusobno
Poslednja izmena od kvcali u 06 Jun 2012, 13:50, izmenjeno 2 puta ukupno.

Pravni u Kragujevcu. Samo da ga neko ne pita koji smer