Slavilo se sinoc celu noc jos ne mogu da dodjem sebi
Svaka cast momcima, u pocetku sam mislio da ce biti jako tesko ali eto ispade guzenje na kraju
@ maxer
Хрватска радио-телевизија није преносила доделу медаља са Светског првенства у ватерполу.
Гледаоци ХРТ-а остали су ускраћени за пренос церемоније доделе медаља из за сада непознатих разлога. Тако гледаоци у Хрватској нису успели да виде ни доделу сребрне медаље властитој репрезентацији.
Иначе, председница Хрватске Колинда Грабар Китаровић упутила је данас пре меча поруку хрватским репрезентативцима, коју не треба посебно коментарисати.
У поруци се, између осталог, наводи: "У данима када славимо побједу и сјећамо се наших бранитеља, ваше успјехе славимо с посебним весељем". strasni su
Svaka cast vaterpolistima! Teska dominacija!
Ne pamtim kada sam tako opusteno odgledao neko nase finale.
Odlepio sam slusajuci naseg komentatora. Neko mu je trebao reci da ne komentarise utakmicu u sobi sa drugarima, vec na drzavnoj televiziji. Pogotovo se to odnosi na likovanje i ponizavanje protivnika. U pobedi se ne ponesi...
Svaka im čast! Objasnili su reprezentativcima u drugim sportovima kako se igra i bori za svoju zemlju (fudbalerima seniorima posebno). Vidim da slicnu atmosferu u ekipi pravi i Sale Đorđević, sto se tiče kosarkaške reprezentacije, a to je, pokazalo se, odlicna podloga za uspeh.
Dzabe Crniogorcima i Hrvatima sve njihovo...Mogu da nas mrze samo. Čestitke braći Grcima za bronzu! Rusi su me razocarali totalno. Od njih sam ocekivao mnogo bolje.
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Ide li neko ? Dolazi nam Francuska,jedinstvena prilika da gledamo nase u najjacem sastavu,kao i Francuze ,mnogi prognoziraju bas nas i njih u finalu. Oni imaju cak 7 Nba igraca