Biciklizam
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Biciklizam
Cemu ovo sluzi?
Ne. Downhill imaju ozbiljne suspenzije.
Ovo je neka zajebancija za plažu.
Tapatalk
Ovo je neka zajebancija za plažu.
Tapatalk
Za sneg, pesak i slične rastresite terene. Uglavnom za sneg.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ovo nicemu ne sluzi. 
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Zbog sirokih guma sa niskim pritiskom dobar je za rastresit teren, pesak, sneg, zitko blato a moze i tamo gde je sa ostrijim kamenjem da ide bez problema.

Stize nova makina, Mondia Competition, ovaj je dosta propao, videcemo sta ce moci od njega da se napravi, ali me je privukla lepa fabricka boja, bar ono sto je ostalo od nje. Imam opet jednu gumu samo
Ako bude islo po planu prva voznja sutra
Ako ne upali bar ce biti rezervnih delova.
Ako bude islo po planu prva voznja sutra
Ako ne upali bar ce biti rezervnih delova.
Kad je teško - Bax !
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Bicikl kojeg mozete zakljucati uz banderu bez lanaca i katanaca, zanimljivo resenje.
http://www.youtube.com/watch?t=73&v=1pWYu8t5o4o
http://www.youtube.com/watch?t=73&v=1pWYu8t5o4o

Lol, koja glupost 
Debele gume se kod nas najvise koriste za freeride. Neuporedivo je lakse sve to raditi sa prdarom
Sent from my Sony
Debele gume se kod nas najvise koriste za freeride. Neuporedivo je lakse sve to raditi sa prdarom
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Ovi dzrka idu u dobrom pravcu. Svidja mi resenje. Mada je pitanje kako ce se ponasati ti delovi posle nekoliko rasklapanja.
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
Novi matori bajs koji sam uzeo da malo sredim da se vozikam.

Opet svajcarska proiyvodna, ali nesto manji ram 56.
Imam Campagnolo Record glave, koje izgledaju i zvuce fantasticno, ali i problem sto je zadnji bandas otisao u jaje, pa cu morati da se snalazim za nove obruce, i verovatno cu da pletem tockove bez tabulara ovaj put.
Do sada sam zamenio lanac, sredio kocnice, sradio sediste, skinuo staru lulu, koja ima imbus 7. i stavio tockove sa Girinija da bih imao probnu voznju.
Ako neko ima kojim slucejm imbus 7 nek mi javi, to je totalno mimo standarda
Ram izgleda zdrav, ali ga je dosta ga nagrizao zub vremena (ako mi legne bajs nosim to na peskiranje i plastifikaciju.
Ocekujem jedno 70-80 evra ulaganja, da se full sredi, da ga pokrenem za voznju, treba mi jedno 20 evra.
Mislim da su cevi Rejnolds, jer sam jedini slican bajs na Internetu, od datog proiyvodjaca, koji ima identicne fore na ramu, nasao i on ima Rejnolds cevi.
Prvi utisak da je Girini bolji, ram ,ali videcemo, dok se spustim u poyiciju za voznju.
Sto se tice Girinija, tu cekam da se urade nalepnice, i jos nesto majmunisem sa volanom i polozajima.

Opet svajcarska proiyvodna, ali nesto manji ram 56.
Imam Campagnolo Record glave, koje izgledaju i zvuce fantasticno, ali i problem sto je zadnji bandas otisao u jaje, pa cu morati da se snalazim za nove obruce, i verovatno cu da pletem tockove bez tabulara ovaj put.
Do sada sam zamenio lanac, sredio kocnice, sradio sediste, skinuo staru lulu, koja ima imbus 7. i stavio tockove sa Girinija da bih imao probnu voznju.
Ako neko ima kojim slucejm imbus 7 nek mi javi, to je totalno mimo standarda
Ram izgleda zdrav, ali ga je dosta ga nagrizao zub vremena (ako mi legne bajs nosim to na peskiranje i plastifikaciju.
Ocekujem jedno 70-80 evra ulaganja, da se full sredi, da ga pokrenem za voznju, treba mi jedno 20 evra.
Mislim da su cevi Rejnolds, jer sam jedini slican bajs na Internetu, od datog proiyvodjaca, koji ima identicne fore na ramu, nasao i on ima Rejnolds cevi.
Prvi utisak da je Girini bolji, ram ,ali videcemo, dok se spustim u poyiciju za voznju.
Sto se tice Girinija, tu cekam da se urade nalepnice, i jos nesto majmunisem sa volanom i polozajima.
Kad je teško - Bax !
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Javi kad te smori novi hobi pa krenes da prodajes