dag81 napisao:Maniax,
Pa da ti iskreno kazem ne znam ni sam mozda Nokian Line bih probao, njih do sad nisam vozio. Eventualno Conti Premium Contact 5 ali su katastrofa za bubce tj rupe. Ali da i to zanemarimo eto to bihrobao.
Michelin ne bi pa ni PS3 samo mozda SuperSport ali nema za 16-17, Pirelli takodje jer se cudno trose pa postaju bucne. Bridgestone mozda sta znam, ali ne bih dao vise para od Dunlopa npr. Vredestain sta znam, mozda ako je dobra cena.
Blu jeste bas mekan, e sad ja vozim 195/65 15 na Caddyu i nisam primetio nestabilnost, ali istina valjalo bi da je tvrdji bok za krivine. Kad smo se nedavno spustali niz kosutnjak(iza vagenovca i ftja) drze ali cujem kako zvacu, mada sam ih ispratio sa pikapom.
Moja selekcija ove sezone cena/kvalitet/ drzanje za 205/55 16 Sava Intensa HP / Hankook k115 i Fulda Ecocontrol hp/Dunlop Blu.
Lomio sam se da stavim Nokian Line ove god da probam, ali sve racunam ne vozim puno taj drugi auto, na njemu su Michelin HP 3god stare sa 5-5.5mm sare(sa kojima nisam zadovoljan), a do sledece godine pitanje je da li ce A3 biti kod mene jer se to nikada ne zna-zbog toga i nisam staviom mada imam utisak da "bolje drzi" Sava HP nego ovaj Michelin.
Nokian su i moja ideja ( samo verovatno zimske), conti premium contact2 sam imao i super su, ali se troše ko da su iz putera, bridgestone se mi svidja zbog tvrdih bokova, vredestein su meni super ali sam jih več ima par modela i moram malo da promenim

Možda probam neki toyo opet , yokohamu, hankook, možda pridgestone adrenalina re03...videčemo šta če biti u 2016 ( možda neki novi model stigne)