Beograd

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Re: Beograd

Post od Grujic »

Pa ne ometa se saobraćaj mnogo, a ovo sa terasom je već godinama prisutno, tako da neka ga, ne vidim što smeta, ako je često znači da pobeđujemo :)
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Ko bi im išao tamo, ovako se uvek nadje ljudi
Korisnikov avatar
Mladen7
Reactions:
Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon

Post od Mladen7 »

Grujic napisao:Pa ne ometa se saobraćaj mnogo, a ovo sa terasom je već godinama prisutno, tako da neka ga, ne vidim što smeta, ako je često znači da pobeđujemo :)
Meni ne smeta :) , i normalno da volim kad pobeđujemo u bilo čemu, ali ako zakon postoji, treba da se poštuje :zbunjen:
stefanan napisao:Ko bi im išao tamo, ovako se uvek nadje ljudi
Što, pa nije daleko od samog centra, ima autobuskih linija, lakše za parking (uz malo više pešačenja :kezo: ).
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:
Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
Garaža: VW Passat B5.5 Variant

Post od TDI »

Uroš S. napisao:
TDI napisao:Gde sam ja napisao da je ok?

Daleko je od ok, ali nemaju izbora, rizikuju...voze ljudi to sto imaju, seku uši da bi zakrpili dupe. Jednostavno im treba auto, putuju daleko na posao i gledaju da olaksaju sebi koliko mogu. Mnogi bi kupili bolji auto, nemaju od cega.

Kada se pogleda iz ugla da je ovo neka normalna drzava, sve jedan ste u pravu. Ali ovo je Srbija i stanje je takvo kakvo je, pa stvari ne mogu da se gledaju bas crno i belo.

Prvi zelim i hocu da postujem zakon. I sto se tice ispravnosti kola i sto se tice drugih stvari. Mada su mi kola uvek ispravna zbog moje glave najvise. Ali ipak mora da ti bude omoguceno kroz neki zivotni standard da mozes da postuješ zakon, pa tek onda da budes kaznjavan, ako ga krsis, kao u svakoj zemlji gde se normalno zivi.
Ali kakve veze ima, nisi ispravan po važećim propisima, mrš. Voziš Pasat neispravan, kupi Seicento i nek bude ispravan.
Moja filozofija je bas to. Kupi auto koji mozeš da odrzavaš u svakom smislu. Ali verovao ti meni ili ne, mnogi nemaju da odrzavaju ni Yuga.

A što se tiče ovog drugog, samo neka se slavi i neka se blokira saobraćaj. Nasi vaterpolisti su to zasluzili.
Slika
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Korisnikov avatar
Nikolaa
Reactions:
Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
Garaža: Reasonably Priced Car

Post od Nikolaa »

http://www.youtube.com/watch?v=ruhXv3UDNms
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Nikad nista ne raditi sa drzavom ako ne moras.
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

Građevinska direkcija Srbije doo je neka vrsta para-državne tvorevine. "Državna" je kada treba po ekspresnom postupku od države dobiti razne dozvole. Što se tiče ostalih stvari, način funkcionisanja nije baš jasan. Ministarstvo građevinarstva nema poseban uvid u poslovanje ove direkcije, tj. ima s njima odnos kao i prema bilo kom drugom pravnom licu čija je delatnost izgradnja objekata.

Inače je gradnju ovih naselja u Beogradu osmislio Oliver Dulić, a posle promene vlasti, SNS se brzo uklopio u celu šemu i nastavio posao.
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
rade74
Reactions:
Pridružio se: 31 Mar 2013, 17:29

Post od rade74 »

Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Gle čuda. :djavo: :djavo:
Širim haos!
Korisnikov avatar
branja
Reactions:
Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy

Post od branja »

Sramota je da bilo ko izdaje dozvole za gradnju, a da nije reseno pitanje parkinga. Jos u 21.veku. Sramota za sve od '99 pa na dalje. Gledam Beograd, Novi Sad i ostale gradove gde vrvi od novogradnje. Napravis zgradu od 20 i kusur stanova i naguzis 4-5 parking mesta.

Poslato sa Lumia 925
Slika
Korisnikov avatar
dag81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
Kontakt:

Re: Одг: Beograd

Post od dag81 »

Prave druze 4 trake(50m duzine) zbog investitora da moze vise spratova da podigne, a ne parking.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Zgrada ima u projektu garažna mesta, dobila dozvolu, i investitor nije završio garažu. Ne možemo mu ništa, parkiramo kola na ulici.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Cuo sam da je neki lik ostao bez placenog parking mesta u okviru zgrade nakon rekonstrukcije vojvode stepe. Napravili kontejner valjda.
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

Vojvode Stepe...

Slika

Slika
Odgovori