Ma opusteno, sve je pod kontrolom. Baš mene briga za njih i za sve druge. Samo sam naveo primer KAKO NE TREBA RADITI, to je cela poenta i ništa sem toga.

Nadam se TDI. Hvala na zeljama.TDI napisao:Srecno i nadam se da ćeš naći posao, ako ne u struci, bar plaćen bolje od proseka, sa obzirom da si fakultetski obrazovan čovek.
A sa druge strane, kada se setim drugara o kome sam pricao, imao sam i drugare koji su upisali Višu Poslovnu ili neku sličnu, nigde nisu radili, neki je, eto, još nisu ni završili, a ništa drugo u zivotu nisu uradili. A niko od njih nije bio extra student, pa da kazeš rešili su tome da se posvete i završe dobro bez obnova godine. Neki završili posle 8 godina neki posle 10, neki odustali, neki još studiraju...više godina zivota baceno niz vetar. Gde si bio - nigde! Šta si uradio - ništa! A imao si jednu obavezu u zivotu i nisi mogao da je izvršavaš.
Jedan drugar je završio Višu Poslovnu sa prilično finim ocenama, sve u roku, za tri godine...Njegovi su imali da mu bez problema sve što treba za faks plate, da mu daju i da izadje, da se obuče i sve ostalo. On je to iskoristio kako treba, isao na predavanja i vezbe redovno, posvetio se tome,...Produzio sebi za..banciju još 3 godine. I zaposlio se. To je prava stvar. Primer kako bi trebao da izgleda zivot jednog mladog čoveka.
A drugar o kome sam pisao, da je imao pola uslove kao ovi koji su se za..bavali...Na mesec bi stigao.
Ti što studiraju po 10 godina fakultet koji traje 4 i nemaju ni jednu drugu obavezu sem stidiranja su klasični drustveni paraziti i stetočine. Ja razumem ko studira tezak fakultet, pa jbg, obnovi jednom, dvaput godinu, sta ćeš...desi se. Ali to kad obnavljaš svaku godinu po jednom ili dva puta, nemam reči...Neozbiljno. I nije mi jasno kako mu nije zao njegovih roditelja koji bacaju pare na njegovo parazitiranje.
Ko radi, pa studira toliko,...sam sebi placa, pa neka studira i 15 godina, njegovo je. Sam će padati, sam će se i udarati, njegovo pravo.