Grčka
- Blackshadow
- Pridružio se: 22 Dec 2013, 01:41
- Garaža: W 211 2004 E200 NGT 163KS
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Re: Grčka
Stigao stigao
Put je prošao ekstra bez ikakvih zastoja na putu. Granični prelazi Srbadija 35 min. Makedonija bukvalno 5-10 min. Grčka oko 20 min. Puntiša je izdržao junački gazio sam ga koliko.je.mogao da ide
Asprovalta mi je extra nije onaj sitni pesak sto ga i kući nosiš nego sitni kamenčići, imaju tuševe na plaži i nema plićaka. Sve u svemu dva puta smo.se okupali danas 
TT Asus Zenfone 2

TT Asus Zenfone 2
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Momci idem i ja u Gr. prvi put...pitanje gde se kupuju vinjete za Bugarsku pretpostavljam na granici al da pitam?
Nisam nista rezervisao od smestaja idem onako dobar dan,dobar dan...pretpostavljam da se apartmana i sl moze uvek naci?
Mislio sam do prstiju Stavros npr.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Nisam nista rezervisao od smestaja idem onako dobar dan,dobar dan...pretpostavljam da se apartmana i sl moze uvek naci?
Mislio sam do prstiju Stavros npr.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Prvo pitanje - zašto preko Bugarske?
Drugo savet - rezerviši nešto, ovde je prepuno, znaš na koliko sam do sada naišao porodica iz Srbije koje u očajanju traže smeštaj na ovoj strani (Nea Skioni) jer su ceo dan bazali po Haniotiu i Pefkohoriju i ništa našli nisu.
Drugo savet - rezerviši nešto, ovde je prepuno, znaš na koliko sam do sada naišao porodica iz Srbije koje u očajanju traže smeštaj na ovoj strani (Nea Skioni) jer su ceo dan bazali po Haniotiu i Pefkohoriju i ništa našli nisu.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Kada predjes granicu ne kupun tu po trafikama vec na Shellovoj pumpi. Mozes karticom.
Inace sada su guzve na Gradini, a do kraja avgusta bice ih jps vise na izlazu iz BG. Pre dve godine zastoj je bio skoro do Sofije oko 30og avgusta.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Inace sada su guzve na Gradini, a do kraja avgusta bice ih jps vise na izlazu iz BG. Pre dve godine zastoj je bio skoro do Sofije oko 30og avgusta.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Na Gradini guzva na ulazu u Srbiju. Na izlazu nije vise. Turci se sad vracaju u De. Vinjetu kupi odmah na granici. Ne na prvom bugarskom punktu gde dajes pasose vec na sledecem gde stoje njihovi carinici. Ako tu nema onda Shell pumpi. Nemoj u beloj trafici koja prodaje samo vinjete, stoka radi u njima. Dace ti vinjetu od 13 leva umesto regularne od 10lv odnosno 5eu. Isto vazi I u povratku.
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Ok ok korisne info.hvala
@vlada
Moram da obidjem tastu u Pirotu.
Zar je tolika guzva da se ne.moze naci nesto nisam to ocekivao.
@vlada
Moram da obidjem tastu u Pirotu.
Zar je tolika guzva da se ne.moze naci nesto nisam to ocekivao.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Nemam pojma, terasa mi gleda na tu "glavnu" ulicu u Skioniu, nekoliko puta sam ih čuo kad stanu ispred da pitaju za smeštaj a neke sam i ja usmeravao gde da traže. Bili smo nekoliko puta do Haniotia, tamo je strašna gužva.
There are 10 kinds of people in the world: