Beograd
- Blackshadow
- Pridružio se: 22 Dec 2013, 01:41
- Garaža: W 211 2004 E200 NGT 163KS
Re: Beograd
I ja sam ostao bez tri parking mesta, usrali mi se u život i bukvalno ispred kuće ,,nacrtali'' zebru!
Mmuimjbm!
Mmuimjbm!
Kanis li pobijediti, ne smijes izgubiti!
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
E ala su je projektovali svaka im čast, možda su samo zaboravili da je automobile potrebno ponekad i parkirati,
šatovi stoje, onako, klasično ustvari, pa ko je ikada nivelisao šaht s kolovozom
Jeste sad kao nešto novo ali po meni ukupno

šatovi stoje, onako, klasično ustvari, pa ko je ikada nivelisao šaht s kolovozom

Jeste sad kao nešto novo ali po meni ukupno

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Nije ovo VS nego Tabanovacka.
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
Nemam pojma ja nista, nasao na netu... 

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Prošao i večeras, još jedan utisak, nadam se da je tako privremeno, mračna bre ulica nešto...
Osvetljenje pre je bilo jače

- Day Walker
Pa gledam i nije mi jasno otkad je to VSKuzmanovic napisao:Nije ovo VS nego Tabanovacka.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Najnormalnija ulica je pretvorena u odvratnu ulicu!
Dupli manje mesta nego ranije, da bi stavili cigletine izmedju traka... Strasno kakve debilcine smisljaju to!!!
Sent from my Sony
Dupli manje mesta nego ranije, da bi stavili cigletine izmedju traka... Strasno kakve debilcine smisljaju to!!!
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Uzasno je uradjeno, nema sta. Pogotovo one "sikane" gde su stajalista. Nadam se da ce ljudi koji izadju iz autobusa biti obazrivi. 

Ove će kao da kazne. A samo su svratili u Sport na ćevape 
S3

S3
Danas prošao kroz VS. Idiotski. Trebali su da odu u jedan od desetina evropskih gradova gde je problem prostor i da vide kako se to radi. Primenili su rešenje za bulevar na ulici od 3 trake ukupno, koju treba da dele automobili i tramvaji.
Drugi problem su već potonuli šahtovi. Šta će biti za godinu dana?
Semafori su u raspadu, treba 15 minuta da se spustiš u sred noći od Save Maškovića do Autokomande, kad nema nigde nikog.
Usrali su motku. Ulica za zaobilaženje kad se ide kolima. Možda je ok ostalim vidovima prevoza.
Tapatalk
Drugi problem su već potonuli šahtovi. Šta će biti za godinu dana?
Semafori su u raspadu, treba 15 minuta da se spustiš u sred noći od Save Maškovića do Autokomande, kad nema nigde nikog.
Usrali su motku. Ulica za zaobilaženje kad se ide kolima. Možda je ok ostalim vidovima prevoza.
Tapatalk
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
ajde sto su usrali VS, nego su usrali i izmenjali sve jednosmerne izmedju VS i bulevara oslobodjenja!
koliko se secam, ima dva meseca kako sam prolazio, vise ne moze iz one ulicice kod vera(gde je taxi stanica) da se skrene desno ka gore, vec samo pravo-levo. mozda je, i nadam se da je tako bilo samo zbog radova.
koliko se secam, ima dva meseca kako sam prolazio, vise ne moze iz one ulicice kod vera(gde je taxi stanica) da se skrene desno ka gore, vec samo pravo-levo. mozda je, i nadam se da je tako bilo samo zbog radova.
- Day Walker
Vise nijedna nije dvosmerna.. Retosi.. Krenuh pre neki dan da skrenem pored Kovača, kad ono djokica..
Brzine idu u H-a !!!

Imaš onu pre nje (Mite Cenića valjda), pravo na Vero i semafor, ili na Nikšićku pa na semafor. Zašto mora svaka da ide ka VS?
S3
S3
Ne znam da li je pisano ovde, na AK je sada trougao kada se dolazi iz smera Karađorđevog parka. Sirene su čuju non stop