Dobro veče
Re: Dobro veče
Ludnica , najkraće... Na kraju skrenula na otvoren fašizam 

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Kad sam video gde ide, samo sam izasao iz teme i cekao katanac.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
https://www.youtube.com/watch?v=urzmzhVZKwkDukeNS napisao:Je l' moze neko da mi ukratko preprica diskusiju na temi "Zasto je Srbija tu gde jeste" od 12. jula, pa na ovamo?![]()
![]()
Ala ste se raspisali. Ko ce procitati 60 i kusur strana...?
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
De se ovoga seti
Nego ko je tu koji lik, mislim iz klipa-na forumu

Nego ko je tu koji lik, mislim iz klipa-na forumu

Kako nam se zove onaj sa crvenim TTom?
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
layane ?
ispravka :laynee
ispravka :laynee

Jes. Fala.
Citam review-e i forume o A6 i E, pozelim da nikad ne promenim auto
Citam review-e i forume o A6 i E, pozelim da nikad ne promenim auto

- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Dodato jos jedno vozilo u garazu. Pezo Boxer 2.8 hdi (jtd), chipovan u RS chiptuningu + K&N filter. Bio do pre 2 godine u vlasnistvu americke ambasade.
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Cestitam, zelim ti da se sto pre otplati investicija i da nastavi da donosi pare. 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3

Koliko sad ima konja? Fabricki je 130/140?
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Zao mi je sto nije Fiat ali je bar motor. Fabricki 128 turbo je, a sad 150ks. Decko kaze da je cip platio 280e, a filter oko 200.
Kad sam ga probao povlaci na 1600 obrtaja bas ludacki. Decko ga ne bi ni prodavao da mu ne treba za ucesce na nekom tenderu u Svedskoj gde ce kupiti neka 2-3 mladja auta.
Konacno da uslikam sva 3, pa da okacim u postojece ili otvorim odgovarajuce teme.
Jedino sada moram da mu sredim pragove jer su propali, ostalo je sve kao novo. Kreteni iz ambasade vozili ureu s njim i to bacali zimi umesto soli i od toga je propao. Ali cudi me da je odozo totalno zdrav. Inace lik promenio celi kocioni sistem, od glavnog cilindra preko svih cevi i samih kocnica i kvacilo je skoro novo. I najbitnije nema plivajuci
Da ne gnjavim ovde, cim ga limar odradi slikanje i kacenje na forum. Inace dobio sam ga sa originalnim Pezo alatom, cak ispod suvozackog sedista ima jos jednu policu za stvari. Za te pare milina.
Ako neko bude zainteresvan imam Dobla, mada ga teska srca prodajem,a mozda ga i zadrzim jer je 1 u 1000 primeraka.
Kad sam ga probao povlaci na 1600 obrtaja bas ludacki. Decko ga ne bi ni prodavao da mu ne treba za ucesce na nekom tenderu u Svedskoj gde ce kupiti neka 2-3 mladja auta.
Konacno da uslikam sva 3, pa da okacim u postojece ili otvorim odgovarajuce teme.
Jedino sada moram da mu sredim pragove jer su propali, ostalo je sve kao novo. Kreteni iz ambasade vozili ureu s njim i to bacali zimi umesto soli i od toga je propao. Ali cudi me da je odozo totalno zdrav. Inace lik promenio celi kocioni sistem, od glavnog cilindra preko svih cevi i samih kocnica i kvacilo je skoro novo. I najbitnije nema plivajuci

Da ne gnjavim ovde, cim ga limar odradi slikanje i kacenje na forum. Inace dobio sam ga sa originalnim Pezo alatom, cak ispod suvozackog sedista ima jos jednu policu za stvari. Za te pare milina.
Ako neko bude zainteresvan imam Dobla, mada ga teska srca prodajem,a mozda ga i zadrzim jer je 1 u 1000 primeraka.
- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
+1Kuzmanovic napisao:Cestitam, zelim ti da se sto pre otplati investicija i da nastavi da donosi pare.
Dobro jutro!