Imamo mnogo jaku ekipu i smatra se da smo mi i Francuzi glavni favoriti za put u Rio i titulu. Inace ,cini mi se da pojedini veliki igraci Francuske nisu igrali ni sa 50 % snage.

Igrao je Stimac, dao kos kroz trojicu igracahalf man napisao:Bio sam sinoc na utakmici Srbija-Francuska. Osim neuspelog intoniranja Francuske himne ,sve je bilo super. Bilo je oko 16.000 gledalaca,kvalitetna utakmica. Velikom borbom kao da je u pitanju takmicarski mec,pobedili smo favorita za titulu na predstojecem Evropskom prvenstvu. Kod nas su izostali Pot,Teodosic,Erceg,Mirosavljevic,nije ulazio Stimac sa klupe.
Imamo mnogo jaku ekipu i smatra se da smo mi i Francuzi glavni favoriti za put u Rio i titulu. Inace ,cini mi se da pojedini veliki igraci Francuske nisu igrali ni sa 50 % snage.
Izvinjavam se,zaboravio da naglasim da sam izasao 2 minuta pred kraj jer sam morao..Day Walker napisao:Igrao je Stimac, dao kos kroz trojicu igracahalf man napisao:Bio sam sinoc na utakmici Srbija-Francuska. Osim neuspelog intoniranja Francuske himne ,sve je bilo super. Bilo je oko 16.000 gledalaca,kvalitetna utakmica. Velikom borbom kao da je u pitanju takmicarski mec,pobedili smo favorita za titulu na predstojecem Evropskom prvenstvu. Kod nas su izostali Pot,Teodosic,Erceg,Mirosavljevic,nije ulazio Stimac sa klupe.
Sent from my iPhone using Tapatalk
jok, krivo mi je što su banditi u fudbaluWoodoo napisao:Krivo ti je što nisi odigrao u kladionicicrni napisao:zvezda ponovo iz jedan u dva![]()
ovo prerasta u otvoren bezobrazluk
DukeNS napisao:aleksa napisao:Klosari od organizatora nisu trebali onda da puste ni nasu himnu, nego isto tako da je otpevaju...
To sam i ja pomislio...