Sport
Re: Sport
2. gol je remek delo za pojmove nase lige,mada je Zivkovic izasao pa krenuo da se vraca.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Evo i golova:
http://www.sportnetwork.rs/play/80241/s ... rtizan-3-2
Inače, odlična utakmica na Karadjordju večeras. Čak bih rekao vrhunska za naše uslove. Obe ekipe spuštenog garda i spremne za borbu. Puno duela, šansi i golova...
http://www.sportnetwork.rs/play/80241/s ... rtizan-3-2
Inače, odlična utakmica na Karadjordju večeras. Čak bih rekao vrhunska za naše uslove. Obe ekipe spuštenog garda i spremne za borbu. Puno duela, šansi i golova...
čestitke voši
parni valjak razmontiran u sitne šrafčiće
sa takvom igrom može se i do titule mada mislim da je u državnom vrhu već odlučeno kome ide titula
parni valjak razmontiran u sitne šrafčiće
sa takvom igrom može se i do titule mada mislim da je u državnom vrhu već odlučeno kome ide titula
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
Naravno da je odlučeno. Kao i svake godine što odluče.
Hahahaha koja komedija sa vama, ako Zvezda osvoji namešteno, ako Partizan osvoji to je zato što je mnogo jebeno dobar pa ni te nameštaljke Zvezde ne pomažu.
Nisi mi prokomentarisao onaj čist penal za Vošu...

Hahahaha koja komedija sa vama, ako Zvezda osvoji namešteno, ako Partizan osvoji to je zato što je mnogo jebeno dobar pa ni te nameštaljke Zvezde ne pomažu.
Mečevi se zatvaraju od kada postoji fudbal i borba za titulu. Samo da bi se zatvorio jedan meč moraju da se saglase dve strane.
Svake godine se priča kako je u Pazaru zatvoreno pa oni dobiše i jedne i druge.
Nekada se i ne dogovara sa klubom neko sa par igrača ili samo jednim. Pre tri sezone poznanik iz Kraljeva (navija za Partizan) je imao zadatak da odnese crncu iz Javora 5000 evra, a on je naravno u drugom minutu uleteo klizeći i dobio crveni, penal za Partizan. Rezultat na kraju 0-1.
Svake godine se priča kako je u Pazaru zatvoreno pa oni dobiše i jedne i druge.
Nekada se i ne dogovara sa klubom neko sa par igrača ili samo jednim. Pre tri sezone poznanik iz Kraljeva (navija za Partizan) je imao zadatak da odnese crncu iz Javora 5000 evra, a on je naravno u drugom minutu uleteo klizeći i dobio crveni, penal za Partizan. Rezultat na kraju 0-1.
ako je neko smešan to je fk crvena zvezdaMr.Rotor napisao:Naravno da je odlučeno. Kao i svake godine što odluče.![]()
![]()
ali stvarno, nema tu ni zlobe ni navijačke nekorektnosti, jednostavno veoma loš klub. i to ne bi trebalo da bude smešno nego žalosno, ali kad čovek pogleda onog grofa, upravu, igrače koji kao nešto jure loptu, mora da se nasmeje.
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
Sad će vas SNS ekipa u upravi da digne u nebesa.
Zaglavićete preko 50 milki za par godina.
Edit:
Opet ništa nisi prokomentarisao za nedosuđen penal...
Zaglavićete preko 50 milki za par godina.
Edit:
Opet ništa nisi prokomentarisao za nedosuđen penal...
Samo sam to hteo da odgovoriš. Ništa više.