Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
Juce sam naisao ko VP na saobracajnu nezgodu,jbt covek lezi u lokvi krvi ,jeziv prizor.
Sad citam u blicu da je covek pretrcavao autoput I da ga covek udario kolima.
Sad citam u blicu da je covek pretrcavao autoput I da ga covek udario kolima.
Sad sam procitao za neku nesreću kod naplatne rampe kod Niša.
Da li je to naplatna rampa u nivou autoputa, tzv. otvoreni sistem naplate?
Uvek me jeza prođe kod tih naplatnih rampi. Tako su sad naravili kod Banja Luke, pajseri. Stalno pazim da idem na neku kućicu u kraj, nikad u liniji sa putem.
Jer uvek mi ova scena bude pred očima:
https://www.youtube.com/watch?v=9-5TWNSBF6E
Uvek me jeza prođe kod tih naplatnih rampi. Tako su sad naravili kod Banja Luke, pajseri. Stalno pazim da idem na neku kućicu u kraj, nikad u liniji sa putem.
Jer uvek mi ova scena bude pred očima:
https://www.youtube.com/watch?v=9-5TWNSBF6E
Koji horor. A budala nije mogao da smota ranije van puta, nego direktno u automobil i kućice? Sigurno je počeo da koči mnogo ranije od tih 50-100 metara kad se pojavljuje na snimku.
Mislim da on nije ni kocio. Verovatno je zaspao ili nesto tako.
Mene su 2x stigli otpozadi i dobro me istumbali, da sam već razvio naviku da gledam stalno u ogledalo kad kočim ili stojim... Pusti đavola, dobra praksa je mama.
Mozes da gledas kolko oces, ako neko zvera levo desno i ne vidi te dzaba tebi ako ga ti vidis kad ce da te udari.
Otvoreni i zatvoreni sistemi se razlikuju po načinu naplate, nema veze sa nivoima. Stara Pazova i Nais su iste konfiguracije, na prvoj nemaš kartice kao na drugoj.nikaragva napisao:
Koliko sam razumeo otvoreni sistem naplate je kada platiš istu putarinu išao do Subotice ili do Srbobrana. A to mogu samo ako opale rampu preko puta, da moraš kroz nju proći.Heinz napisao:nikaragva napisao:
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
lepo si razumeo nikaragva
BG-Nis i BG-Sid su zatvoreni sistem, a Nis-Leskovac i BG-Subotica su otvoreni sistem.
BG-Nis i BG-Sid su zatvoreni sistem, a Nis-Leskovac i BG-Subotica su otvoreni sistem.
Rampe su iste. Jedino ako je mislio na uzimanje kartice i brži odlazak, ne vidim poentu spominjanja vrste naplate u slučaju naleta šlepera.
TT
TT
Na auto putu je stanje poluhaotično. Puno je sporih vozila, ne samo kamiona, nego i ljudi sa običnim i kamp prikolicama, koji voze dosta ispod normalne brzine, pa stalno neko izleće u levu. Problem je što je razlika u brzinama dve trake velika pa se stalno nabada kočnica ako se forsira leva.
Rampe jesu iste, ali polozaj nije.Heinz napisao:Rampe su iste. Jedino ako je mislio na uzimanje kartice i brži odlazak, ne vidim poentu spominjanja vrste naplate u slučaju naleta šlepera.
TT
Evo pogledaj spomenuti pravac SU-BG.
Postoje dve rampe, koliko ja znam.
Da li je moguće sprovesti takav način naplate, a da nisi stavio rampu nasred puta?
Bojim se da ne kapiram. Koji je tačno uticaj vrste rampe u slučaju sudara?
S3
S3
Vinjeta je mama ili kao Mađari što imaju sa kamerama.
Tapatalk
Tapatalk